Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Střelci Slavíčkovi hrozí vězení: Vezl nedovolené zbraně a možná pytlačil!

Autor: jp - 
15. června 2013
23:08

Až na dva roky do vězení může jít juniorský úspěšný sportovní střelec Miloš Slavíček (19). Ve Škodě Octávia, kterou řídil, našla policie zbraně, střelivo a zakázané podomácku vyrobené doplňky. V kufru navíc objevila skvrny od krve a zbytky srsti, takže zjišťuje, zda nepytlačil.

Slavíčka zastavila policejní hlídka v noci při silniční kontrole ve Skřivanech na Hradecku. „Na předním sedadle ležela malorážka s optikou a tlumičem a na zadním sedadle kulovnice s optikou a závitem na hlavni, další dva tlumiče, dva nože a 215 kusů střeliva,“ vyjmenovala mluvčí krajské hradecké policie Iva Kormošová.

Na malorážku sportovec předložil průkaz, který byl ale vystavený na jinou registrovanou zbraň a doklad na kulovnici nebyl na jeho jméno. Slavíček nedokázal vysvětlit původ malorážky, ani proč veze tolik střeliva a zakázané doplňky ke zbraním.

Držiteli zbrojního průkazu skupiny pro sportovní a lovecké účely, policisté jeho výbavičku zabavili a zjistili, že zbraně jsou složené z různých částí jiných zbraní, mají změněná originální značení a tlumiče pochází z domácí výroby.

horstfuxteleshop ( 17. června 2013 08:26 )

žrádlo je drahý, protože kaloustek zved DPH, musíme teda střílet v lesích načerno, abysme neměli hlad, konkrétně jeleni sika jsou stejně přemnožený a ožíraj stromy, takže je jenom dobře když občani jejich stavy regulují

strelecc ( 16. června 2013 21:46 )

Nevím jaké šmejdi myslíte, jestli páni "policisti" tak ano. Kdyby říkali pravdu tak jak to bylo... tak bych to bral, ale když melou nesmysli a nevědí už co vymyslet aby vás potopili tak je to smutné. Měli by jste se nejdříve rozmyslet co sem napíšete a zjistit si něco víc.

lug70 ( 16. června 2013 13:16 )

Horší je, že se začíná prosazovat nová mladá generace "úspěšných" šmejdů, kteří jsou potomci těch starých, polistopadových a myslím si, že ti mladí budou ještě horší než ti staří.

Zobrazit celou diskusi