Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie zatkla gang šmejdů: Dva muži a dvě ženy páchali trestné činy na seniorech!

Autor: INT, lm - 
12. června 2013
21:00

Skvělý úlovek se podařil policistům ze Středočeského kraje. Na parkovišti v Dolních Břežanech zatkla čtveřici osob, která se měla dopouštět trestných činů na seniorech.

Podle serveru Novinky.cz policisté zadrželi dva muže a dvě ženy na parkovišti v Dolních Břežanech. Jeden z mužů utrpěl lehké zranění v obličeji poté, co se při zatčení bránil a policisté proti němu použili donucovací prostředky. Čtveřici osob vyšetřovatelé viní z páchání trestných činů na seniorech.

Gang přijel do Břežan stříbrnou Škodou Octavií. Podle registrační značky bylo vozidlo z Moravskoslezského kraje. Policie zatím neupřesnila konkrétně pro jaké činy byla čtveřice zadržena.

nico ( 16. června 2013 14:02 )

no jsou tu ještě další šmejdi a to se netýká jen důchodců, slevový portál nebeslev je to samé, od něj ale lidi kolikrát nedostanou ani ty šmejdy, ty jen inkasují a za uznané reklamace nevracejí peníze, nebo zboží vůbec nedodají - kdo byste měl zájem tam nakupovat, tak se nejdřív podívejte, kolika lidem dluží a to je jen jeden jedinej link, najdete jich tam plno - http://slevuj.webnode.cz/news/zkusenost-s-nebe-slev/

abzk ( 13. června 2013 11:55 )

Tohle vypadá tak na kapsářskej gang Ale Blesk musí cpát "šmejdy " všude

ornel ( 13. června 2013 06:05 )

....a sedět.10 let a makat.To jsou Turci,rumuni nebo rómové?

otolev ( 12. června 2013 22:12 )

Tito naopak vypadají nějak opáleně,asi jižané i když ze severu moravy.

Zobrazit celou diskusi