Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je Míša, kterou zavraždil její přítel: Na policii ho přivedl dědeček

Drobnou Míšu její přítel škrtil. Když se zbavoval jejího těla, ještě žila.
Drobnou Míšu její přítel škrtil. Když se zbavoval jejího těla, ještě žila.  (Autor: Facebook)
Autor: Jana Ulrichová - 
12. června 2013
20:06

Noční hádku s přítelem zaplatila životem Michaela S. (†21) z Děčína. Mladík (19), se kterým žila několik měsíců, neudržel nervy na uzdě, napadl ji a škrtil. Potom její tělo hodil do potoka. Vše pak přiznal svému dědečkovi, který ho přiměl jít na policii.

Mrtvou Míšu objevil kolemjdoucí v neděli ráno u potoka mezi Malšovicemi a Starou Bohyní. „Na první pohled nebylo znát, že zemřela násilně,“ uvedla kriminalistka Helena Pšeničková. Policisté proto nařídili pitvu. Ta odhalila, že dívka zemřela na otok mozku způsobený škrcením, a úraz hlavy. Vrah se ale ještě předtím sám přihlásil na policii. „Přišel se udat. Přivedl ho dědeček,“ dodala Pšeničková.

Časté hádky

Oba mladí lidé žili společně v bytě Děčíně. Často se prý ale hádali, stejně jako osudného večera. Došlo i na výčitky. Mladík se prý neovládl, do Míši strčil a pak ji začal škrtit. Její bezvládné tělo pak naložil do auta a odvezl do Malšovic, kde je shodil z mostu do potoka. Pitva později prokázala, že v tu dobu ještě Míša žila! Zemřela až po pádu dolů.

Dosud netrestaný mladík byl už obviněn z vraždy. Skončil ve vazbě, kde čeká na soud. Hrozí mu až 18 let.

anna1234 ( 13. června 2013 10:53 )

..no vidíš a mně přijde, že má naučených pár vět a ty mele pořád dokola Navíc ho tu vždycky rozseká brugal pokud jde o řeči na diskuzích, beru to s nadhledem i když on je opravdu nenávistný, z něj je to cítit Jenže já ho jednou zažila, jak sem hodil na sklo jméno, adresu a telefon jednoho nicku, který mu v oponoval. To mi přišlo velice velice podlé Je hezké, že se ho tu zastavá alespoň jeden člověk

anna1234 ( 13. června 2013 10:31 )

..vtipný??

jerry ( 13. června 2013 08:40 )

Pleteš si mě se svým dementním otcem, troubo.

janina7777 ( 13. června 2013 08:32 )

dědku bláznivej, ty už tak akorát manipuluješ s bažantem

reggina ( 13. června 2013 08:17 )

Hulis nebo rovnou do zily?

Zobrazit celou diskusi