Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expřítel zavražděné Petry (†15): Peníze na její pohřeb prý propil

Autor: shp - 
12. června 2013
11:28

Plakal a tvrdil, jak mu jeho milovaná Petra (†15) chybí. Na náměstí v Jihlavě pak vybíral peníze na její pohřeb. Jak to ale vypadá, expřítel brutálně zavražděné dívky Patrik (20) pláchl i s vybranými sumou, kterou utopil v alkoholu.

Patrik Černý Blesk.cz dojemně popisoval, jak se snaží vybrat peníze na pohřeb Petry, protože její vlastní rodiče na něj nemají. „Tohle si ta holka nezasloužila,“ vzlykal před tím, než se zhroutil. Společně s dalšími kamarády vybíral peníze během piety za zavražděnou dívku. „Na účtu je už šest a půl ticíce a další peníze máme ještě v hotovosti,“ řekl poté jeho kamarád Petr Horák (20).

Slehla se po něm zem

A právě on nyní tvrdí, že Patrik všechny peníze sebral a nyní zmizel. „Myslím si, že z toho účtu, co založil, tak si nějaké peníze vybral pro sebe. Měl nám dodat výpis z účtu v pátek hned po pohřbu. Dodneška jsme výpis neviděli. A nevím, proč se po něm slehla zem. Někdo mi říkal, že ho viděli v nějakém obleku a prý říkal, že jde z práce. Tak nevím. Ale s touto osobou už nechci mít nic společného. Udělal mi problému dost,“ řekl Petr TN.cz.

Peníze propil

„Měli jsme spolu jít zrušit účet a vyjet výpis z účtu, aby se vědělo, kolik se vybralo. Jenže se neozval. Takže je jasný, že si něco nechal. Plus ještě peníze, co dostával přímo od lidí. Část si nechala a část prochlastal, mám na to svědky,“ uvedl Horák. Pifku na Patrika mělo prý čím dál tím více lidí, a tak se raději odstěhoval z Jihlavy do Brna.

podlesni ( 29. června 2013 20:00 )

Je mi líto života mladé holky, ale s jakými lidmi se to stýkala? To rodiče nevěděli? Mám dvě dcery, vím jak je to těžké, ale co je moc, to je moc!

k999 ( 12. června 2013 19:25 )

...Celá parta je jen sociální dno, alkoholici, nezaměstnaní, feťáci zloději, vrazi,...mravní a morální zoufalci, existence bez jakehokoli lidského kreditu, odpad společosti a to včetně Horáka,který si nyní hraje na svatouška mudrce,... je to jen pokřivený hlupák!

k999 ( 12. června 2013 19:21 )

Kdo si hraje s bahnem, musí počítat s tím, že se ušpiní, a tato celá parta je jen jihlavské bahno!

londynskypes ( 12. června 2013 16:44 )

vsichni byli totalni smetaci a vrazi!!!

londynskypes ( 12. června 2013 16:43 )

prachy vybiral s umyslem pro sebe ..on to vedel ze blbci mu budou prispivat...

Zobrazit celou diskusi