Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vypadá jako dítě, ale chtěl vraždit a znásilňovat: Policie ho dopadla!

Policie dopadla šestnáctiletého Radka Ž., který je podezřelý z pokusu o znásilnění a vraždu
Policie dopadla šestnáctiletého Radka Ž., který je podezřelý z pokusu o znásilnění a vraždu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ljš - 
11. června 2013
19:06

Za nevinným obličejem s andělským očima se skrývá násilník, který se v Hradci Králové pokusil znásilnit a zavraždit devětadvacetiletou ženu. Šestnáctiletého Radka Ž. (16) dopadla policie několik hodin od vyhlášení pátrání.

"Policie hledá šestnáctiletého Radka Žierika, který je podezřelý z pokusu o vraždu a znásilnění ženy v Hradci Králové. Mladík by mohl být velmi nebezpečný," informovala krátce dnes po poledni mluvčí královéhradecké policie.

Žierik měří zhruba 170 centimetrů, má středně silnou postavu, světlé krátké vlasy a mluví česky. "Na sobě měl naposledy oranžové tričko s černými proužky, tmavě zelenou mikinu s kapucí pravděpodobně s nápisem New York, světle zelené kalhoty, hnědé boty," uvedla mluvčí.

Policie po mladíkovi pátrala v souvislosti s případem z minulého týdne, kdy devětadvacetiletá žena navštívila diskotéku na Pospíšilově třídě, kde s mladíkem hovořila. Po cestě domů mladík na ženu zaútočil, útok měl podle policie sexuální motiv, následně se ženu pokusil zavraždit.

Policistům v pátrání po podezřelém pomohla média a občané. "Podezřelého z pokusu vraždy a znásilnění jsme v 16.35 chytili v Jungmannově ulici v Hradci Králové," uvedla mluvčí.

danuska555 ( 11. června 2013 23:18 )

Sorry - oprava ,,,,,,

danuska555 ( 11. června 2013 23:16 )

danuska555 ( 11. června 2013 23:15 )

Takovej mladej. fakan a co uz zamyslel! Za chvili budou vrazdit desetileti. zmradi ! Vina rodicu, ze se nestaraji ,co jejich zmetek dela a flaka se v noci po diskoskach......Tvrde toho. z m r d a , poterstat !!....

kukuku ( 11. června 2013 21:39 )

Že byla jeho oběť starší než on, to vůbec, ale vůbec neznamená, že byla i starší než Ty.

milofr ( 11. června 2013 21:17 )

ještě dopoledne sem viděl tu fotku bez maskování, asi si toho někdo všiml že je nezletilí (na něco) a skovali mu modré oči za pásku

Zobrazit celou diskusi