Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po vraždě vojáka v Londýně stoupl počet útoků proti muslimům!

Autor: shp, ČTK - 
11. června 2013
08:46

Poté, co dva muslimové nigerijského původu zabili v Londýně vojáka, stoupl v britské metropoli počet útokům proti muslimům. S odhalením přišel samotný Scotland Yard.

„Od vraždy vojáka Leeho Rigbyho zaznamenáváme jasné zvýšení útoků proti muslimům v Londýně. Zpravidla registrujeme jeden protiislámský incident týdně. Nyní je to ale osm incidentů denně. Jedná se především o urážky a různé malé škody, ale někdy se jedná o vážné zločiny, jak tomu bylo v případech založení dvou požárů,“ řekl představitel Scotland Yardu Simon Letchford.

Podpálili islámskou školu

Policie zatkla v neděli dva sedmnáctileté a dva osmnáctileté mladíky, které podezřívá ze zapálení jedné islámské internátní školy v jihovýchodním Londýně. Požár v sobotu večer vedl k evakuaci všech 128 žáků a zaměstnanců z objektu. Dva lidé se přiotrávili kouřem. Ve středu jiný úmyslně založený požár zcela zničil středisko somálské obce v severním Londýnu.

Zabili ho sekáčkem

Pětadvacetiletý voják Rigby byl zavražděn v květnu za bílého dne na ulici v jihovýchodním Londýně dvěma černochy ve věku 22 a 28 let vyzbrojenými noži, střelnou zbraní a sekáčkem na maso. Kolemjdoucím vysvětlovali, že se jedná o odplatu za zabíjení muslimů v Afghánistánu a jinde ve světě britskými vojáky. Britský premiér David Cameron označil zavraždění vojáka za teroristický útok na Británii.

japos22 ( 11. června 2013 13:44 )

Z čeho jsi to čerpal?

freedom ( 11. června 2013 11:50 )

Demografie Islamu! https://***youtube.com/watch?v=EoWsXrdb0LI

freedom ( 11. června 2013 11:45 )

Kradez je trestana amputaci prave ruky. Kritizovani nebo popirani Koranu je trestano smrti. Kritizovani nebo popirani Mohameda je trestano smrti. Kritizovani nebo popirani Alaha, boha mesice "Isalm" je trestano smrti. Muslim ktery se zrekne viry je trestan smrti. "Ne"Muslim ktery svede Muslima z viry je potrestan smrti. "Ne"Muslim ktery si vezme Muslima je potrestan smrti. Muz si muze vzit za manzelku divku ktera dovrsila 9 let. Divkam musi byt odnat klitoris. Zena muze mut jednoho muze a muz smi mit az ctyri zeny. Muz se muze rozvest se zenou bezduvodne ale zena musi mit manzeluv souhlas k rozvodu. Muz smi fyzicky trestat zenu za neposlusnost. Svedectvi ctyr muzu je treba k prokazani znasilneni zeny. Znasilnena zena nesmi u soudu vypovidat proti nasilnikum. Zena nesmi sama mluvit s muzem ktery neni manzel nebo pribuzny. Zena nesmi ridit auto. Zena zdedi pul toho co zdedi muz. Zenino svedectvi u soudu ma jen polovicni vahu slova proti muzi. Muslim by mel lhat a napadnout "Ne" Muslima k prospechu Islamu. A tak dale...seznam pokracuje...

andreslawicky ( 11. června 2013 11:30 )

Řešení je jednoduché ale musí přestat žvásty o sociálním smíru každý takový muslimáč,ci.go.š a podobná verbeš má rok makat v pracovním lágru a potom se uvidí a ne že jen co vylezou z vlaku dostanou soc.dávky na vše

andreslawicky ( 11. června 2013 11:27 )

Mu.s. lim patří do plynu stejně jako ži.d.ák a ci.kán

Zobrazit celou diskusi