Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Policie našla v pražském sklepě plném odpadků mumifikovanou mrtvolu ženy (†85)!

Autor: shp - 
10. června 2013
16:14

Zoufalá žena volala dnes policisty do svého domu v pražské Biskupcově ulici. Prý jí tam kradou věci. Když strážníci přijeli na místo, zjistili, že žena žila ve sklepě, kde se hromadily odpadku, které jsou právě vyklízeny. Mezi hromadou harampádí je ale čekal hrůzný nález – mumifikovaná mrtvola ženy!

Žena měla sklep pronajatý jako ateliér. Prý z něj byl kraden soukromý majetek. Když strážníci dorazili na místo, kontaktovali je sousedé ženy, která se od policie domáhala pomoci. Ve sklepě, kde měla bydlet i matka ženy, se hromadily odpadky a celým domem se kvůli nim šířil nesnesitelný zápach.

Mrtvola v odpadcích

Odpadky ale skrývaly hrůzný nález! „Přivolaná policejní hlídka při prohlídce uvedených nebytových prostor nalezla v hromadě odpadků mumifikovanou mrtvolu ženy. Z dostupných informací vyplývá, že se s největší pravděpodobností jedná tělo zmiňované staré ženy, která podle všeho zemřela za dosud nevyjasněných okolností před mnoha týdny,“ prohlásila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Úmrtí objasní pitva

„Vzhledem k okolnostem nálezu byl na místo přivolán koroner a vzápětí i policejní lékař. Celý případ začali prověřovat pražští kriminalisté. Okolnosti úmrtí objasní až výsledky nařízené soudní pitvy,“ dodala. Sousedé tak neměli nejmenší tušení, že mezi odpadky hnije mrtvola jejich sousedky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ejvm1712 ( 10. června 2013 19:50 )

Hromadění věcí a odpadků je nemoc. Stačí se podívat na dokumenty jako třeba PO KRK V ODPADCÍCH. Postižení mnohdy nezvládnou následnou léčbu a hromadí dál.

zaviracispendlik ( 10. června 2013 18:20 )

zaviracispendlik ( 10. června 2013 18:10 )

na rozdíl od jiných, některé věci umím rozeznat bylo to od tebe bystré

zaviracispendlik ( 10. června 2013 17:53 )

dobrej fór

zaviracispendlik ( 10. června 2013 16:54 )

to jsou nemocní lidé, ale nikdo s nimi nezahne, pokud se nenajde mumie. Je to smutné

Zobrazit celou diskusi