Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílené: Muž za autem táhl psa! Prý ho chtěl potrestat

Majitel přivázal svého psa za auto a táhl jej po silnici
Majitel přivázal svého psa za auto a táhl jej po silnici  (Autor: facebook.com)
Autor: šim - 
10. června 2013
11:44

Snímek plný neuvěřitelné lidské brutality a zvířecí bezmoci obletěl internet. 55letý Bulhar se rozhodl, že potrestá svého psa. Uvázal ho za auto a vláčel ho po silnici. Nechutný případ má bohužel velmi šokující dohru.

Muž z bulharského města Asenovgrad chtěl svého psa potrestat, a tak ho na laně za autem odtáhl do rokle. Šokovaní lidé, které potkal cestou, se ho snažili zastavit a nebohému zvířeti pomoc. On je však odbyl s tím, že pes musí trpět.

Psa, po kterém zůstala na silnici děsivá krvavá čára, nechal pohozeného v rokli a odešel. Zubožené zvíře brutální mučení přežilo a dostalo se k veterináři, kterému se ho podařilo zachránit. Jenomže pak přišlo něco nepochopitelného, co zvedlo ze židle všechny ochránce zvířat, kteří se šíleným případem zabývají. Veterinář po ošetření poslal zvíře zpět jeho krutému majiteli!

Veterinář Orlin Angelov, který už několik let léčí psy, na kterých bylo pácháno násilí, řekl, že se jedná o nejstrašnější případ, jaký kdy viděl. Spravedlnost snad majitele psa nakonec přece jen dostihne. Už byl obžalován z týrání zvířat. Při prokázání viny mu hrozí až tři roky vězení a pokuta.

0707 ( 10. června 2013 14:09 )

Vážený Blesku, proč na diskuzích necháte " diskutovat" lidské úchyláky a bezmozky? Navíc ubližovtat a schvalovat ubližování zvířeti může pouze psychopat a zakomlexovaný lidský zbabělec, prostě odpad společnosti!!!!!!

0707 ( 10. června 2013 14:03 )

Miluju zvířata, lidi jsou hnusní, zlí, arogantní, falešní.... Všechny dementy pochytat a postřílet!!!!

0707 ( 10. června 2013 14:01 )

To snad není možné, co to po světě chodí za HOVADA! Co by asi udělal člověkovi, když nevinného bezbranného přítele takhle týrá. Je to magor a jako k magorovi by se k němu měla lidská společnost zachovat: Lobotomie a shodit ze skály, co jiného s magorem?

dandyk ( 10. června 2013 12:53 )

....a honíš si šulínka.....Pájo pájo.....

anna1234 ( 10. června 2013 12:48 )

..je ale co naděláš. Aspoň na anonymních diskuzích člověk pozná, co se mezi lidmi pohybuje za blázny. Tady se totiž lidi dost často projeví ve své plné "kráse"

Zobrazit celou diskusi