Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tělo bývalého starosty našli v rozvodněné Jizeře: Spáchal sebevraždu?

Pátrání po bývalém starostovi skončilo ráno.
Pátrání po bývalém starostovi skončilo ráno.  (Autor: Foto Blesk - Ondřej Požár)
8. června 2013
15:42

Policejní pátrání, které začalo už v pátek v podvečer skončilo bohužel tragicky. Řeka Jizera vzala život hledanému bývalému starostovi Sojovic Vladimíru Jančarovi, který podle všeho spáchal sebevraždu.

Rodina bývalého starosty a současného místostarosty začala mít obavy v pátek v podvečer, když se Vladimír Jančara nevracel domů a nedal o sobě vůbec vědět. Do pátrání se tak pustila policie, kterou příbuzní starostlivě zavolali. Výsledek policejní akce, do které se zapojil i vrtulník s termovizí, byl ale bohužel tragický.

Místostarosta Sojovic se podle všeho spáchal sebevraždu. Jeho tělo bylo nalezeno v rozvodněné Jizeře. "Předběžným ohledáním jsme vyloučili cizí zavinění. Muž tak podle prvotních informací řešil svou složitou životní situaci," řekl serveru TN.cz policejní mluvčí David Schön.

hanyska ( 8. června 2013 23:40 )

Sebevražda? Ne! Blbost a rodina to ví. Upřímnou soustrast. BŮH TO ZVEŘEJNÍ

xcarodejka ( 8. června 2013 17:22 )

dyby mu někdo přidržel halvu pod vodou, tak se nepozná,zda se utopil newbo to byla vražda. Startosti jsou Cinderello na různé úrovni a má je každý.I princezna Diana je měla, ačkoli si mohla koupit všechno.

cinderella1 ( 8. června 2013 16:00 )

 Take starostove mivaji sve slozite zivotni situace? Zajimalo by me jake? Byly to financni problemy, nebo jake?

Zobrazit celou diskusi