Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kalousek se kaje: Dal jsem si dva panáky! A úplně mě to odrovnalo

Miroslav Kalousek se přiznal, že měl po práci dva panáky, kterého ho zmohly a proto v rozhovorech blábolil
Miroslav Kalousek se přiznal, že měl po práci dva panáky, kterého ho zmohly a proto v rozhovorech blábolil  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao, INT - 
7. června 2013
14:01

AUDIO: Nejprve Miroslav Kalousek tvrdil, že je unavený, protože se v posledních dnech během povodní nevyspal. Poté upřesnil, že je sám vytopený. Ale nakonec přece jen šel s pravdou ven - při rozhovoru pro Český rozhlas měl upito! Dal si prý dva panáky a ty ho odrovnaly.

"Po pracovní době jsem si dal dva panáky, byť připouštím, že ministři žádnou pracovní dobu mít nemají, a totálně mě to odbouralo," přiznal Kalousek pro lidovky.cz. Háček byl v tom, že Kalousek směle poskytoval rozhovory. V podvečer totiž mluvil s redaktorkou z Českého rozhlasu.

A nebyl Kalousek, na jakého jsme zvyklí. Výřečný, pohotově argumentující. Tentokrát se zadrhával, blábolil a vypadávala mu slova i paměť. Hrubeš? Jaký Hrubeš? Podivoval se třeba. Přitom šlo o mluvčího vlády, ve které zasedá.

"Mrzí mě to, ale nebudu se vymlouvat na nic jiného," šel Kalousek s pravdou ven. Ovšem až poté, co se snažil nejprve lidem namluvit, že byl unavený, nevyspalý a také vytopený, čímž nejspíš odkazoval na chatu v Bechyni na Táborsku, kterou prý zasáhly záplavy.

Opravdu však měl jen dva panáky? Nezamávalo s ním větší množství alkoholu? "Jako polehčující okolnost bych uvedl, že povodně jsou mimořádná událost, na druhou stranu stát by se to nemělo," dodal však Kalousek ke svému opileckému excesu.

itartas ( 8. června 2013 09:27 )

Jakkoliv Kalouska nemusím, nepřišlo mi příliš korektní od toho redaktora dotírat a chtít rozhovor od někoho, kdo je evidentně namazaný. Otázkou však zůstává, kdy mu bylo voláno, jestli v devět večer nebo ve dvě odpoledne.

jity ( 7. června 2013 20:18 )

Smutné, ale pravdivé.

jity ( 7. června 2013 20:17 )

buban ( 7. června 2013 18:44 )

To uz tak, Kaldo byva, ze alkoholika odrovnaji 2 panaky. Tak se nestyd a priznej to.

reeh ( 7. června 2013 18:39 )

Míra měl prostě jeden ze svých četných špatných dnů..... http://vtipy.netroof.eu/item/8444/spatny-den-***a-kalouska/

Zobrazit celou diskusi