Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zátah proti drogové mafii: Albánský gang prodával kokain českým celebritám

Autor: shp - 
6. června 2013
08:32

Po zuby ozbrojení policejní těžkooděnci naběhli včera večer do pražské pizzerie, kde albánský gang prodával vysoce kvalitní kokain údajně i českým celebritám. Restaurace jim navíc sloužila jako pračka peněz.

Zátah v Templové ulici v Praze skončil asi hodinu po půlnoci ze středy na čtvrtek. Zadržena byla zhruba desítka lidí, včetně majitele pizzerie a údajného šéfa gangu.

Policistům neutekl

Jeden z členů drogové mafie se pokusil utéct. Prchl na střechu, ale členové zásahové jednotky URNA ho dopadli za pomoci žebříku. Policisté nakonec zabavili velké množství kokainu vysoké kvality.

Kokain pro VIP

Podle nepotvrzených informací Blesku prodával gang drogy českým celebritám, které patřily mezi stálou klientelu. Údajně se jedná o lidi z divadelní scény.

vungtao ( 6. června 2013 17:10 )

Lunaticu, bacha abys nevlezl Cháronovi do lode. Když si občas pŕečtu česko-nemecká sdelovaci media, nedivim se ničemu, ale ješte legalizovat drogy. Ty asi hodne na něčem frčiš.

vungtao ( 6. června 2013 17:07 )

Lunatic- ty toho bereš pro tu náladičku vic. Protože ses prezentoval jako Žid a ti vetšinou neholduji podpurným prostredkum.

howareyoudoing ( 6. června 2013 16:19 )

Kecas kraviny a je moc dobre, ty ty zmetky dopadli! Chvalim ceske komando!

lunatic ( 6. června 2013 16:10 )

Je VELMI ŠPATNÉ,že se prodej drog zakazuje ! Jestli něčí děti fetují - je to problém rodičů,vychovali ple.vel ; kdyby se drogy volně prodávaly,ceny by spadly dolů-zlikvidoval by se tím prakticky černý trh. Pokud chce někdo dospělý a svéprávný fetovat - je to JEHO věc;sám si někdy,ryze pro "náladičku" šlehnu - závislý však nejsem;s drogami je to podobné,jako se ženami - pokud nad Vámi nezískají nadvládu - dost si užijete,jinak sloužíte Vy drogám a ne ony Vám

slimstar ( 6. června 2013 15:50 )

šmejdi albánští sou všude !!! v celé evropě, sou to jistě UČK teroristé

Zobrazit celou diskusi