Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Blesk udělal z maminky Evy milionářku: Stačilo hrát Štědrou Bleskovku!

Autor: Tereza Hodáliková - 
6. června 2013
06:20

Na mateřské bere 7 tisíc měsíčně a teď jí do klína spadl milion! Stačilo tak málo, hrát Štědrou Bleskovku! Na Evu Purkytovou (31) se v 1. kole soutěže usmálo štěstí, a tak si první letošní »Blesková« milionářka mohla převzít šek s magickou cifrou v redakci z rukou šéfredaktora Radka Laina. Eva ukázala neskutečně velké srdce, rozhodla se část výhry věnovat na děti s onkologickým onemocněním!

Každý rok přibude díky Blesku a soutěži Bleskovka 6 milionářů, tři na jaře a tři na podzim. Tím prvním letošním výhercem se stala právě maminka na mateřské dovolené (dětem jsou 1,5 a 4 roky) Eva Purkytová z Prahy. Když se o výhře dozvěděla, vůbec tomu nemohla uvěřit! „Je to neuvěřitelné vyhrát takové peníze. Je to moje první výhra v životě. A moje reakce, když mi to z redakce zavolali? Byla jsem strašně dojatá, a to jsem stále. Je to tak krásný pocit, mít takové štěstí,“ popsala při návštěvě Blesku paní Eva.

Peníze rozdělí rodině

Při předání výherního šeku před celou redakcí zároveň prozradila, jak s penězi naloží. „Představu už mám. Chci, aby větší část peněz šla stranou pro rodinu, buď na bydlení, nebo do budoucna na studium dětí. Část chci také věnovat nejbližším, a jelikož jako rodina nemáme nouzi, tak bych chtěla nemalou částku nakonec věnovat na dobročinné účely,“ rozhodla se výherkyně a rovnou vysvětlovala, proč se tak rozhodla.

„Snad se na mě nikdo nebude zlobit, ale jelikož jsem máma od dvou dětí, tak ještě než propukly povodně, tak jsem se rozhodla, že ty peníze půjdou na děti. Pro mě, jako mámu od malých dětí, je nehorší vidět nemocné děti, takže si myslím, že ty peníze půjdou tímto směrem, nejspíš na děti s onkologickými onemocněními,“ prozradila.

Za celou redakci ji za toto rozhodnutí ocenil šéfredaktor Blesku Radek Lain: „Myslím si, že je to naprosto skvělé rozhodnutí a jen si přeji, aby takových čtenářů Blesku, jako jste vy, bylo více. Moc vám gratuluji k výhře.“

Video  Jak naloží výherkyně Bleskovky s penězi ?  - Tereza Hodáliková, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Hrála poprvé!

Jelikož Blesk kupuje pravidelně kvůli pátečnímu magazínu, o hře věděla už dříve. Ale až letos se rozhodla zkusit štěstí. „Hrála jsem poprvé. Když jsem na té mateřské, měla jsevm čas na to, abych zaškrtávala políčka,“ vypráví výherkyně. Pak už stačilo jen správně vyluštit soutěžní křížovku na konci 1. kola, poslat esemesku a čekat… Čekat na zprávu, že právě ona je novou milionářkou! „Zase svoje štěstí zkusím znovu, když vím, že se opravdu dá vyhrát.“

Už dnes může být milionář také z vás!

Jak vidíte, milion na ruku nemusí být jen nedostižný sen… A Štědrá Bleskovka má pro vás připravenu takovouto částku ještě dvakrát! Hned první šanci máte už dnes! Pokud jste poctivě hráli 2. kolo soutěže, otočte na stranu 7 a pošlete esemesku se správnou odpovědí na soutěžní otázku, kterou tam naleznete. Pokud nevíte, odpověď se skrývá v tajence soutěžní křížovky. Milion vyhrává čtenář, který správně odpoví na soutěžní otázku a jehož SMS bude doručena ve výherním pořadí 3333. „Nebojte se to zkusit. Na začátku se to zdá tak nepravděpodobné, ale na každého se může usmát štěstí,“ vzkazuje čtenářům Blesku výherkyně 1. kola Eva Purkytová.

V pátek startuje 3. kolo

A pozor, velká milionová jízda nekončí. Štědrá Bleskovka jde už v pátek do třetího kola. Nová hrací karta přináší šanci nejen na mnoho menších i větších částek, ale hlavně opět na milion na ruku. Vyplatí se hrát. A nezapomeňte, čím víc hracích karet 3. kola, tím větší šance stát se milionářem…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

koerich ( 6. června 2013 11:37 )

Paní to přeju. Respekt-že věnuje část na nemocné děti

dadaveve ( 6. června 2013 09:22 )

Hmm a čí to je manželka???

jozefe ( 6. června 2013 07:15 )

DOBRÁ REKLAMA NA DOBRÉ PIČOVINY.

Zobrazit celou diskusi