Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vrah utíkal z Brna do Vídně: Tímhle taxíkem ujížděl!

Autor: op - 
6. června 2013
05:00

Američan Kevin Dahlgren (20), obviněný ze čtyřnásobné vraždy svých příbuzných v Brně-Ivanovicích, ujel po činu do Vídně na letiště taxíkem. Tváře obětí však předtím zohavil tak, že nebyly podle policie k poznání!

Mladík, který je stíhaný jako uprchlý za vraždu své sestřenice Veroniky H. (†46), jejího muže Martina (†50) a jejich synů Filipa (†23) a Davida (†17), si vzal taxíka v centru Brna ve středu 22. května kolem 15. hodiny.

O dvě hodiny později už totiž podle šéfa kriminalistů Antonína Hrdličky vystupoval z drožky na letišti ve Schwechatu. „Na taxikáře nepůsobil nijak nápadně. A cestu mu do koruny zaplatil,“ řekl policista. Američané podle něj už poslali české policii oblečení a věci Dahlgrena, které měl u sebe při zatčení na letišti ve Washingtonu. „Teď je podrobujeme expertizám,“ dodal Hrdlička.

Obličeje surově zabitých členů jedné rodiny nemohli policisté na místě poznat a nevěděli, zda mezi mrtvými není i Dahlgren. Až o dva dny později po pitvách byli zavraždění lidé identifikováni.

pavlos67 ( 12. června 2013 20:14 )

Tak si myslim,ze v tomto pripade ho USA vyda,protoze pokud by to neudelali,tak ho sami nemuzou soudit,podle jejich debilniho zakona o teritorialite.Uz vidim,jak si laicnou pustit toho krypla mezi lidi i vzhledem k pruserum s hromadnyma vyvrazdovackama,ktere tam v poslednich letech maji....

blanka19 ( 6. června 2013 12:16 )

Když si je jistý o své nevine mel by vypovídat jako svedek... vzdyť žil v te rodine, tak ví nejvíce. Když je vinen mnel by ho soudit soud v České republice

atakdale ( 6. června 2013 11:57 )

jasně, oni se zabili sami a chtěli zabít i jeho, proto zdrhnul

blanka19 ( 6. června 2013 11:48 )

motiv se asi nedozvíme, ten si veme vrah se sebou do hrobu

namoroman ( 6. června 2013 11:33 )

Jo....a byl tam kamerový Systém?Tak se to může všechno časově zkontrolovat. Hodně věcí nesedí!!!Blesk by měl psát asi jen fakta!!!Ale když je není schopen sehnat tak si je vymyslí???Je to možné?!

Zobrazit celou diskusi