Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka zavraždila své dítě (†4): Nechtěla jsem, aby vyrůstalo bez otce

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
4. června 2013
15:45

Nejprve uškrtila psa, potom čtyřleté dítě a nakonec se pokusila předávkovat léky. K vraždě se přiznala. Měla prý psychické problémy. Vražedkyně dnes stanula před soudem v Brně. Hrozí jí výjimečný trest.

Žena u soudu vypověděla, že měla psychické problémy po prodělané těžké nemoci, potratu prvního dítěte a také poté, co její manžel přiznal nevěru. Ve vztahu prý zůstávala kvůli dítěti. "Nechtěla jsem, aby (dítě) vyrůstalo bez otce," řekla u soudu. Inkriminovaného dne podle ní vše probíhalo stejně jako jindy až do doby, kdy si šla s dítětem po obědě lehnout.

"Probudilo mě, když jsem uslyšela štěkat psa. Šla jsem do přístavku, že ho utiším. Pak bylo všechno jako v černobílém filmu, jako by mne někdo ovládal," uvedla žena. Na události si údajně vzpomněla až později a když jí došlo, že své dítě i psa uškrtila, snažila se spáchat sebevraždu. Následně zřejmě volala známým, kteří přijeli a omámenou ženu i mrtvé dítě objevili. "Největší trest pro mě je, že se to stalo," uvedla žena. "Podcenila jsem svůj stav, byla jsem psychicky na dně," dodala.

U soudu dnes vypovídali i svědci, kteří potvrdili verzi obžalované. Podle výpovědi soudní znalkyně je obžalovaná žena emočně labilní a přecitlivělá. Čin byl podle ní zřejmě zkratovitým a nepromyšleným jednáním. Proces bude pokračovat dalšími výpověďmi a znaleckými posudky. Pokračování hlavního líčení soudce odročil na 25. června.

dadaveve ( 5. června 2013 07:36 )

Tak tuhle ženskou by měli vykastrovat!

dadaveve ( 5. června 2013 07:35 )

a to je k smíchu???

mirrbelka ( 4. června 2013 18:14 )

Fajn,ať jí vyšetří,určitě za nic nemůže,ať jí to odpustěj,dají jí nějaký dítě z děckýho domova a novýho psa z útulku.....

zaviracispendlik ( 4. června 2013 18:03 )

toho upekla

zaviracispendlik ( 4. června 2013 18:03 )

není problém nechat dítě adoptovat, ale jsou to sobci, ze všech stran

Zobrazit celou diskusi