Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Další hromadné znásilnění v Indii: Tři muži napadli Američanku (30)

Indická policie nedávno zatkla šest mužů podezřelých ze znásilnění mladé Švýcarky. Po útočnících, kteří napadli Amerčanku, nadále pátrá
Indická policie nedávno zatkla šest mužů podezřelých ze znásilnění mladé Švýcarky. Po útočnících, kteří napadli Amerčanku, nadále pátrá  (Autor: ČTK)
Autor: ljš, ČTK - 
4. června 2013
13:38

Turisty v Indii znovu ovládá strach. V severoindickém turistickém letovisku Manali se v noci na dnešek údajně stala obětí hromadného znásilnění třicetiletá Američanka.

"Žena se vracela dnes nad ránem autostopem z návštěvy do svého penzionu ve městě Manali ve státě Himáčalpradéš, když jí zastavil řidič kamionu. Trojice mužů v automobilu ji zavezla na opuštěné místo, kde ji znásilnila. Američanka se poté obrátila na policii, kde trestný čin nahlásila," uvedl policista Šér Singh. Zdravotní prohlídka prý výpověď turistky potvrdila.

Podle Singha zatím nebyl v souvislosti s případem nikdo zatčen. Úřady vyhlásily pátrání po třech podezřelých a na silnicích kontrolují kamiony opouštějící město.

V březnu byla na indickém venkově znásilněna šesti muži švýcarská turistka před zraky svého spoutaného manžela. Týž měsíc Britka cestující po severní Indii vyskočila z okna hotelového pokoje ve třetím patře v obavě před sexuálním útokem majitele hotelu, který se dobýval do místnosti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alex0800 ( 23. srpna 2013 10:29 )

A pak holky, jezděte za sexuální turistikou, jak vás Plesk vybízí.. Tupost na druhou;-)

alex0800 ( 6. června 2013 06:49 )

Tupost stopařek nezná mezí.. Má být ráda, že jí nezapíchli, jak je tam zvykem.. Stopovat bych se bál i u nás, natož někde v Indii, ale opět krásný důkaz toho, že hloupost nezná mezí..

mirrbelka ( 4. června 2013 18:19 )

Do dnešní Indie může odjet jenom ta ženská,která si to znásilnění přeje.Jet ráno v Indii,stopem s někým .....dobře jí tak,snad si to holka užila.

zaviracispendlik ( 4. června 2013 18:01 )

je fakt, že jsou stejní, i když je z indie vypudili

zaviracispendlik ( 4. června 2013 17:59 )

tohle v kamasutře není

Zobrazit celou diskusi