Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zrůda u soudu: Muž zavraždil manželku (†34), jejich děti ji marně budily

Autor: shp - 
3. června 2013
12:54

Lidská zrůda se konečně dostala k soudu! Muž (40) dlouhodobě týral a bil svoji manželku (†34). Při jednom ze svých útoků ji zabil. Tělo pak nechal ležet v ložnici, kde ho viděly jejich malé děti. Maminku se snažily marně vzbudit.

Násilník nyní čelí před soudem v Ostravě obžalobě z vraždy své ženy. Případ se stal v Pržnu na Frýdecko-Místecku. Obžalovaný se dnes k bití své manželky přiznal, odmítl ale, že by ji zavraždil. Uvedl, že ji bitím trestal, když pila alkohol. Podle něj po útoku ještě několik hodin žila.

Pomoc prý odmítla

Chtěl jí přivolat pomoc, což prý odmítla. Muž podle obžaloby po zločinu nechal tělo několik dní zastlané v ložnici, kam si přicházely hrát děti ve věku od jednoho do devíti let. Marně se ji snažily vzbudit. Až později mrtvolu ukryl ve sklepě a utekl, 11 dní se mu dařilo ukrývat. Nakonec jej policie dopadla v hotelové restauraci v Klatovech, kde jej poznal číšník.

Násilník je alkoholik

Podle státní zástupkyně si matka čtyř dětí se svým manželem zažívala peklo už od svatby v roce 2009. Společně vychovávali její dvě děti z předchozího vztahu. V roce 2011 porodila dvojčata. Velká rodina ale šťastná nebyla. Žalobkyně Brigita Bilíková muže vylíčila jako agresivního člověka, u kterého se sklony k násilí stupňovaly po požití alkoholu.

Jednou jí natrhl ledviny

„Manželku opakovaně a i před dětmi bil a kopal,“ uvedla. Několikrát jí způsobil zranění. Jednou dokonce natržení ledviny. Týraná žena ale nikdy nic neoznámila policii a nesouhlasila se zahájením trestního stíhání. Poté, co násilník ženu zabil, mu s tělem do sklepa pomohla vlastní matka.

buban ( 3. června 2013 22:10 )

nedostane vubec nic-jenom delala poradek u mladych.

naidka ( 3. června 2013 19:42 )

udělala jsi dobře, stačila ta azalka.

naidka ( 3. června 2013 18:26 )

hlavně neotvírej TV Nova, raděj si před spaním přečti nějakou pěknou detektivku. P.S. a z okurek si nic nedělej, mně ani nevylezly.

ko.ko.tek ( 3. června 2013 17:49 )

Asi ji přikryl peřinou, aby mu tak rychle nevychladla

anna1234 ( 3. června 2013 15:17 )

..to bys nesměla otevřít nic..rádio, televizi, počítač. Kdyby si člověk všechno bral, to by se fakt musel zbláznit. Takže Maruško radím všeho s mírou

Zobrazit celou diskusi