Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Lucie Vondráčková v hrozném strachu: Povodeň jí vyplavila rodiče!

Autor: lbp - 
3. června 2013
12:25

Velká voda zasáhla i rodiče zpěvačky Lucie Vondráčkové (33). Hudebníkovi Jiřímu Vondráčkovi (62) a jeho ženě, textařce Haně Sorosové, zaplavil rozvodněný potok Botič v pražské Hostivaři dům, v němž bydlí zhruba tři roky.

Hasiči a policisté museli bratra zpěvačky Heleny Vondráčkové (65) a jeho ženu odvézt ze zatopené oblasti na člunech. Z domova si stihli vzít pár tašek s nejzákladnějšími věcmi a pejska.

Zcela vyřízeného Vondráčka a Sorosovou pak vysadili na kraji vodní laguny. Odtud manželé telefonovali na všechny strany.

„Našli jsme azyl u syna. Je to katastrofa! Když slyším, že už ve tři hodiny ráno věděli, jak velká ta povodeň bude, jsem neskutečně vytočený. Člověk mohl uklidit spoustu věcí, auta...,“ řekl Blesku po telefonu zdrcený Vondráček.

„Samozřejmě o tom vím, ovšem přesun do miniaturního bytu přímo u Vltavy by to nevyřešil. Našli jsme tedy jiné řešení. Myslíme na všechny, kteří prožívají to samé,“ napsala Blesku Lucie Vondráčková.

pifik1974 ( 3. června 2013 22:00 )

Hovno zavistivy vole. Jen *** je v tom, ze pokud to vyplavi cloveka s purmernym prijmem, tak jej to bude bolet prece jen ponekud vice, nez Vondrackovy.

marmat ( 3. června 2013 21:54 )

Co má momentální horrorová /infarktová situace Vondráčkových dělat s Plekancem...??? HLUBOKOMYSLNÉ KOMENTÉŘE "ČECHÁČKŮ" V DISKUZI níže jsou za všechny drobný !!! Budeme pořád takoví závistiví ubožáci, nebo se nám to VSTŘEBÁ ???

pifik1974 ( 3. června 2013 20:29 )

Myslim, ze Vonrackovi se s povodnemi dokazi vyporadat ponekud snadneji, nez vetsina jinych postizenych spoluobcanu. Jen jeji manzel si v NHL za rok vydela okolo 100 milionu korun a Lucie take nema zanedbatelne prijmy.

ivoadler ( 3. června 2013 18:42 )

Hele, bigcock, já tě rozumím, že chceš být za každou cenu originální, ale tohle už hraničí s blbostí.

gabi16 ( 3. června 2013 18:18 )

Ty se prvně nauč psát bez chyb a pak něco komentuj!

Zobrazit celou diskusi