Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prostitutka zavolala na svého pasáka policii: Zatkli ji a jejího zákazníka!

Prostitutka Jennifer Lowery (35) skončila stejně jako její zákazník Richard Burford (60) za mřížemi
Prostitutka Jennifer Lowery (35) skončila stejně jako její zákazník Richard Burford (60) za mřížemi  (Autor: Policie West Haven)
Autor: shp - 
31. května 2013
08:11

Když člověk volá policii, měl by se před tím nejdříve zamyslet, zda nepáchá nějakou trestnou činnost. Své o tom ví prostitutka Jennifer Lowery (35), která si policisty zavolala na svého hrubého pasáka. Namísto něho skončila za mřížemi ona sama.

Se zlou se potázala americká prostitutka z města West Haven ve státě Connecticut, která si na policii stěžovala na neurvalé chování svého pasáka. Přivolaná hlídka na místě žádného pasáka nenašla, zato ženu přistihla při výkonu povolání. Zatčen byl i překvapený klient.

Nemyslela si, že policisté přijedou brzy

Richard Burford (60), který služby pětatřicetileté Jennifer Lowery vyhledal, byl prý ze strany prostitutky ujištěn, že policisté na žádost o pomoc hned tak nezareagují. Lowery se rozhodla zkrátit si čekání prací a do příjezdu strážců pořádku chtěla klienta odbavit. Policisté se ale do motelu ve West Havenu dostavili nad očekávání rychle. Lowery byla zatčena za prostituci a Burford za její napomáhání.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi