Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Američan v Česku zavraždil 4 lidi: Vyseká ho ďáblův advokát? Hájil i Amandu Knox

Autor: psch, ČTK - 
30. května 2013
19:57

Superprávník nebo ďáblův advokát. Taková „superlativa“ padají na bedra advokáta, který zastupuje i nechvalně proslulou Amandu Knox. A teď mezi jeho klienty přibyl i Američan Kevin Dahlgren, který je podezřelý z vraždy čtyř lidí v Brně. Pustí ho na kauci?

V případu plného otazníků teď možná přibude jeden pěkně velký vykřičník. Američan Kevin Dahlgren, který je podezřelý z brutální vraždy svých čtyř příbuzných v Brně, možná proklouzne z americké vazby na kauci.

A s největší pravděpodobností se mu to povede. Hájí ho totiž právník Theodore Simon. Naprosté eso, kterému se přezdívá například ďáblův advokát nebo super-právník, vysekal například Amandu Knoxovou.

„K případu se zatím nebudeme vyjadřovat. O tom, jestli u soudu požádáme o propuštění na kauci, se definitivně rozhodne do příštího čtvrtka,“ řekl Ted Simon, vrahův advokát.

Prokurátoři ale budou žádat, aby zůstal ve vazbě do doby, než české úřady dopraví do USA žádost k jeho vydání. Na přípravu žádosti mají 60 dnů.

krupan10 ( 3. června 2013 09:53 )

to máte pravdu, tento ch.uj tady machruje a nemá na to.Navíc je dost zbytečně přisprostlej, takový strupy nemám rád.

krupan10 ( 3. června 2013 09:39 )

ACDC je normální australská rocková skupina, na co ti dnešní magoři už nepřijdou. Přeji amíkům, jestli ho pustí na kauci, aby tam tento postižený člověk vystřílel půl školy, jak to tam bývá zvykem.

popocatepetl ( 31. května 2013 18:50 )

Těla objevili kolem 22. hodiny. Sousedé policii upozorňovali, "že jeden člen domácnosti chybí, že jde o Američana, který nemluví česky..." po půlnoci a ve 3 ráno už to prý podle sousedů věděla kriminálka. Dahlgren nastoupil do letadla v 10, letadlo odlétalo v 10,25. Policie se proti kritice, že jednala pomalu, bránila tím, že "musela prohledat databáze a že to může trvat hodiny i celé dny" (slova policejní mluvčí). Jak říkám, nezkušenost. Teď už snad budou vědět, že když je ze závažného trestného činu podezřelý cizinec s pasem státu mimo EU, je třeba letiště a hraniční přechody shengenského prostoru uvědomit rychle.

blanka19 ( 31. května 2013 14:29 )

Na Wikipedii jem četla, "že se objevily spekulace, že zavražděný mohl být satanista, protože vyznával skupinu ACDC, před jejímž logem je vyfocený Kevin Dahlgren na svém profilu na Facebooku. Mnohem pravděpodobnější však je, že tkanina s nápisem skupiny ACDC patřila zavražděnému otci, který vyznával tento kulturní styl a Kevin Dahlgren byl s ní pouze vyfocen v domě, v němž se udály vraždy." Tak teď už tomu abolutne nerozumím!!!!

reggina ( 31. května 2013 11:33 )

To bude policejni mluvci, ktera to vcera jasne rikala v radiu

Zobrazit celou diskusi