Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragické nehody: Mladá řidička (†18) sjela ze silnice a zemřela! Zahynul i motorkář

Automobil byl úplně zničený
Automobil byl úplně zničený  (Autor: HZS Znojmo)
Autor: ČTK, mokk - 
28. května 2013
21:39

Nehoda na Znojemsku si vyžádala život teprve osmnáctileté dívky, která nezvládla řízení a narazila do stromu. Pomoci ji nedokázali ani přivolaní záchranáři. K další smrtelné nehodě pak došlo v podvečer na Pardubicku, kde po střetu s autem zahynul motorkář.

Osmnáctiletá řidička zahynula v úterý po poledni při dopravní nehodě, která se stala na mezi Znojmem a místní částí Načeratice. Z neznámých příčin nezvládla řízení, sjela ze silnice a najela do stromu, řekla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Mladá řidička na místě zemřela

Nehoda se stala krátce před 12:30. Mladá řidička cestovala ve svém voze Ford Fiesta. Utrpěla tak rozsáhlá zranění, že jí už při příjezdu zdravotníků nebylo pomoci, doplnila mluvčí. Příčinu havárie vyšetřují dopravní policisté.

Smrťák na Pardubicku: Čelní srážka auta a motorky

Další smutné hlášení pak přidali policisté z Pardubicka, kde po čelní srážce s osobním automobilem zahynul motorkář (†52). Havárie se stala kolem půl šesté v zatáčce na silnici mezi Starými Jesenčany a Ostřešany.

Motorkář před zatáčkou předjížděl osobní auto, o které zavadil, následně se dostal do protisměru, kde se čelně srazil s dalším vozem, popsal mluvčí pardubické policie Jozef Bocán pravděpodobné okolnosti nehody.

gogo ( 29. května 2013 07:02 )

Pokud se zabije hloupý a nezodpovědný řidič, tak je to jeho problém. Ale často se bohužel stává, že hlupák zabije nevinného a sám přežije.

kdoasi ( 28. května 2013 21:52 )

Kandidátů na Darwinovu cenu bohužel přibývá

Zobrazit celou diskusi