Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Masakr v Brně: Pohřeb vyvražděné rodiny připravují přátelé

Autor: ljš - 
28. května 2013
17:08

Šílený vrah Kevin Dahlgren chladnokrevně vyvraždil celou rodinu. O život při jeho brutálním běsnění přišli manželé Martin (†50) a Veronika (†46) a jejich synové David (†17) a Filip (†23). Z oblíbené muzikantské rodiny jeho útok nikdo nepřežil a o pohřeb se tak postarají její přátelé.

"Velmi děkujeme všem za reakce k nepochopitelné tragédii, která nás potkala. Bolest je to nejen pro nás, ale každého, kdo měl to velké štěstí a poznal rodinu osobně. Kluci, Viki, moc nám chybíte!" píše se na facebooku kapely Ukulele Orchestra jako Brno, ve kterém dva ze zavražděných hráli.

Poslední rozloučení s oběťmi brněnské tragédie se uskuteční v sobotu 1. června v 11:55 v kostele sv. Vavřince v Brně-Řečkovicích. "Jsem zde jen krátce a rodinu jsem osobně neznal. Obřad nyní zařizují jejich přátelé," řekl serveru iDnes.cz tamní kněz Jan Kotík.

Vražda

Manželé a jejich dva téměř dospělí synové, kteří bydleli v Brně-Ivanovicích, zahynuli ve středu, když je zavraždil jejich příbuzný Kevin Dahlgren ze Spojených států. Svědci tvrdí, že Američan své blízké, u nichž asi dva týdny bydlel, usmrtil nožem. Pak prý jejich těla odnesl do garáže, zabalil do textilií a vše zapálil. Zadržen byl až na letišti ve Washingtonu.

Video  Lidé zapalují svíčky u školy, kde učila zabitá kantorka  - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cinderella1 ( 30. května 2013 09:50 )

to jsem nikde necetla, odkud to vis anka?

cinderella1 ( 30. května 2013 09:49 )

Ja prece nepisu, ze se o ne rodice nezajimaji, ale ze jdou bydlet sami a staraji se o sebe sami, nenechavaji se vyzivovat rodicema. Ale to neznamena, ze se spolu vubec nenavstevuji. Takze pokud on prisel navstivit rodice treba jen v nedeli, tak na nem nemuseli nic divneho zpozorovat. Ale treba s nima bydlel, to zatim nikdo prece nevime. Ale casem se to jiste dozvime.

blanka19 ( 29. května 2013 20:55 )

neskutešné, co im přišel udělat

blanka19 ( 29. května 2013 20:41 )

https://g.denik.cz/50/04/kauza-dalhlgren-inf.jpg

blanka19 ( 29. května 2013 11:17 )

tím se zbavují morální odpovědnosti za své děti? Děti zůstanou dětmi navždy, pokud rodiče žijí, i když ím bude 50 budou stále pro rodiče detmi

Zobrazit celou diskusi