Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Otec to s autem napálil do svodidel: Chtěl tím zabít ženu a dva syny!

Z lehké nehody se stal trojnásobný pokus o vraždu
Z lehké nehody se stal trojnásobný pokus o vraždu  (Autor: Policie ČR)
Autor: psch, ČTK - 
28. května 2013
14:03

Děsivou pravdu o březnové nehodě u Jaroměře odhalili policisté. Pomačkané plechy, upadlé dveře, pár kotrmelců a lehké zranění. Tak tehdy dopadla nehoda na Náchodsku. A ještě že tak, protože původním úmyslem řidiče (43) bylo zabít sebe, manželku i dva syny!

Případ, nad kterým zůstává rozum stát, rozpletli královéhradečtí policisté. Začali se totiž zabývat původně obyčejně vypadající nehodou z letošního března, u které měli několik pochybností. Ty se nakonec potvrdily.

Řidič poslal večer 9. března Renault Kangoo do svodidel. Auto se vymrštilo, udělalo pár kotrmelců a skončilo v příkopu za svodidly. Z pomačkaného auta vylezl otec s manželkou (42) a dvěma syny ve věku 11 a 16 let naštěstí jen s lehkými zraněními.

Usnul jsem

Řidič původně tvrdil, že usnul za volantem. Protože se ale u nehody objevila řada pochybností, policistům to nedalo spát a případ předali kriminálce. Té se otec dvou dětí přiznal, že chtěl sebe i rodinu zabít.

"Přesný motiv činu zůstává i nadále v šetření. Nicméně je zřejmé, že auto chtěl použít jako zbraň," uvedla mluvčí královéhradecké policie Ivana Ježková. Řidiči hrozí v případě prokázání za trojnásobný pokus o vraždu až výjimečný trest.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jeromeklapka ( 28. května 2013 14:39 )

Márnosť Včera tu bol príbeh slovenského samovraha,ako "najel"do svojho domu a milión komentárov o slovenskej náture

Zobrazit celou diskusi