Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V ODS je pěkné dusno: O místo se bojí i Nečas!

Autor: mok - 
26. května 2013
09:10

Spory na pražské radnici způsobily uvnitř strany ODS pěkné dusno. Poté, co byl svržen primátor Bohuslav Svoboda, zazněla v sobotu na jednání regionální rady  jména politiků, kteří by o svá místa mohli přijít.

Výjimkou nebyl ani předseda strany Petr Nečas. Ten by měl společně s Bohuslavem Svobodou skončit, míní bývalý šéf pražské ODS Boris Šťastný.

"Vystoupil jsem na jednání regionální rady s usnesením našeho sdružení na Praze 10 v tom smyslu, že by jak Petr Nečas, tak Bohuslav Svoboda měli vyvodit politickou odpovědnost," řekl serveru idnes.cz Šťastný.

Vyloučení Šťastného

Postoje Borise Šťastného se údajně nelíbily jeho kolegyni Lence Kohoutové, která měla na sobotním jednání navrhnout vyloučení právě bývalého šéfa pražské ODS. Poslankyně Kohoutová to ale popírá a vidí to jako snahu je znepřátelit. "Ne, to vám nemohu potvrdit. Je to něčí snaha nás rozeštvat," řekla.

Svoboda jako primátor

Jednoznačnou podmínkou pražské ODS pro uzavření pravicové koalice s TOP 09 je obsazení pozice primátora Bohuslavem  Svobodou, který byl z funkce ve čtvrtek odvolán. To ale podle Tomáše Hudečka z TOP 09, který je nyní pověřen funkcí primátora, není v současné době možné, a tak spory mezi ODS a TOP 09 budou nejspíš i nadále pokračovat.

zadnice ( 27. května 2013 11:10 )

HU-HU, HU-HU ústa našpulená k hulení!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tondapraha ( 26. května 2013 21:33 )

Doufám že za rok,ta veškerá verbeš a ODSácká sebranka v hajzlu.Ale oni si ten rok určitě pohlídají,aby si ještě nakradli.

1946 ( 26. května 2013 13:14 )

Kdyby se tahkle pakáž vymlátila bylo by to nejlepší.

namoroman ( 26. května 2013 12:54 )

Nemohou se hoši dohodnout jak to tady ještě víc rozkrást,kde to vytunelovat a kdo bude mít jaké koryto. Takové škatule,škatule hejbejte se odhalí i to co jsme doposud neviděli a jejich argumenty jsou tak primitivní-falešné,protože jsou nahoře tak dlouho,že už si ani do huby nevidí a nevědí co říkají. To je naše elita - sebranka!!!

namoroman ( 26. května 2013 12:47 )

Zobrazit celou diskusi