Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nová verze případu ztracené Maddie: Zabil ji tento pedofilní vrah?

Autor: ljš - 
25. května 2013
17:44

Viděli jste mě? Tak se už šest let z různých plakátů a internetových výzev ptá obrázek malé Maddie McCann. Její rodiče pořád doufají, že se jim jejich milovaná dcerka vrátí živá. Vyšetřovatelé bohužel ale pracují i s verzí, že se stala obětí švýcarského pedofila, který zavraždil jí podobnou holčičku Ylenii.

Zmizení nejhledanějšího dítěte světa je stále obestřeno tajemstvím. Naděje, že se Madeleinini rodiče dozvědí, co se s jejich milovanou dcerkou stalo, jsou však s přibývajícím časem stále menší. Vyšetřovatelé nedávno rozběhli nové vyšetřování, jehož výsledkem je až dvacet podezřelých osob.

Podle serveru Daily Mail je jedním z nich pedofil a vrah pětileté Ylenie, Švýcar Hans von Aesch. Ten blonďatou modrookou holčičku zavraždil jen tři měsíce poté, co zmizela malá Maddie. Přestože Ylenii zneužil a zavraždil v rodném Švýcarsku, v době zmizení Maddie žil v Portugalsku. Krátce po činu vypil jed a spáchal sebevraždu.

Když Maddie před šesti lety zmizela, dostala portugalská policie několik naléhavých zpráv od Interpolu, které upozorňovaly na to, že v případu může být zapletený právě Aesch. Tuto stopu však Portugalci zcela ignorovali, protože na počátku vyšetřování věřili, že za zmizením Maddie stojí její rodiče.

Elitní detektivové Scotland Yardu nyní tuto vyšetřovací verzi znovu prověřují.