Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívku (14) před třemi roky znásilnilo 20 mužů, teď čeká dítě s přítelem (15)

Jedenáctiletou dívku znásilnilo dvacet mužů, o tři roky později čeká dítě s patnáctiletým přítelem
Jedenáctiletou dívku znásilnilo dvacet mužů, o tři roky později čeká dítě s patnáctiletým přítelem  (Autor: INT, AP)
Autor: evak - 
28. května 2013
22:15

V roce 2010 teprve jedenáctiletou dívku znásilňovala po dobu tří měsíců v texaském Clevelandu dvacítka mužů. V průběhu dalších let se stala obětí dalšího sexuálního útoku. Nyní se jí život obrátil naruby. Se svým přítelem (15) čeká dítě.

Dívka, jejíž jméno není médiím známo, se s několikanásobným znásilněním v jedenácti letech nikomu nesvěřila. Učiteli to vyzradil její spolužák, který viděl video, kde oběť souloží s dvaceti muži. Ihned začalo vyšetřování, během něhož byla Američanka umístěna do náhradní péče. Z domu ale brzy utekla a krátce na to se stala obětí dalšího zneužívání.

Smířila se s matkou

V srpnu 2012 se vrátila ke své vlastní matce do Houstonu, kde žije nyní i během těhotenství. „Když mi přinesla těhotenský test, byla jsem naštvaná a křičela jsem na ni, ať to ode mě dá dál,“ řekla její matka Maria pro KHOU-TV. Dívka je z příchodu dítěte na svět podle matčiných slov vystresovaná a doufá, že ji nikdo z okolí nebude odsuzovat. „Myslím, že se vše děje v rámci jejího psychického uzdravování. Dívky, kterým se toto stane, se snaží získat někoho, koho můžou milovat,“ dodala její matka smířlivě.

U soudu plakala

Před rokem u soudu musela oběť detailně popsat tři měsíce mučení. Při výslechu ji oslovovali jako Reginu. Odpovídala tiše s plachým úsměvem. Při pouštění nahrávky, na níž právě podstupovala anální sex, se ale neubránila slzám. Šest mladistvých a 14 dospělých bylo obžalováno za znásilnění v roce 2010. Hlavní aktér Eric McGowen dostal trest 99 let za mřížemi. Všichni i ti s nižšími tresty budou navždy v seznamu sexuálních násilníků.

mortis69 ( 29. května 2013 15:08 )

Tak na tohle bych nevlez,ale jinak bych byl dobrej doktor

niky616 ( 29. května 2013 08:16 )

Každá žena se s tím vyrovnává jinak. Některé už potom neberou sex jako něco divného a jiné si už díku tomu neváží ani sebe. Rozhodně bych si nikdy nedovolila tvrdit něco takového. Obzvláště když nevíš jaké to je si tím projít.

jerry ( 29. května 2013 07:06 )

Prý mají ženy po znásilnění psychické zábrany a problémy se sexem. Téhle se to asi líbilo.

podplachetkouosoba ( 29. května 2013 05:24 )

zoologická. něco podobného už tady máme taky. a bude hůř!

mortis69 ( 29. května 2013 04:34 )

Tak to zkus a pak dej vědět

Zobrazit celou diskusi