Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý mladík (20), oblečený jen ve slipech, nadával dívkám: Policista ho zpacifikoval!

Opilec oblečený jen ve slipech urážel kolemjdoucí v Českých Budějovicích
Opilec oblečený jen ve slipech urážel kolemjdoucí v Českých Budějovicích  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
23. května 2013
14:19

Na vulgární urážky zcela opilého mladíka zapomenou dvě nebohé dívky z Českých Budějovic. Opilce a exhibicionistu však naštěstí zpacifikoval policista a nasadil mu pouta.

Opilec se hádal se skupinou lidí na břehu řeky Malše, kde si ho všimla policejní hlídka. Okamžitě k němu přiběhla, protože mladík, který byl opilý jako Dán, byl oblečený jen do slipů.

Měl v krvi 2,58 promile

Strážnici ihned vyzvali mladého muže, ať svého vulgární chování nechá. Při komunikaci s ním jim bylo hned jasné, že je značně podnapilý. Udělali mu tedy dechovou zkoušku a nestačili se divit. V krvi měl 2,58 promile alkoholu. V tu chvíli k policistům přiběhly dvě mladé dívky, které jim řekly, že je urážel a mají z něho strach.

Policistům neutekl

Mladík si však nedal říct a urážel je před policisty dál, stejně jako další kolemjdoucí. Strážníci ho vyzvali, aby nastoupil do služebního vozu k převozu na protialkoholní záchytnou stanici. Muž se ale rozběhl a začal utíkat směrem k plaveckému stadionu, kde byl jedním ze strážníků dostižen a za pomoci chvatů sveden na zem, kde mu byla služební pouta. Nakonec tedy na záchytce skončil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi