Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Modlili se za jeho uzdravení, syn (†7 měsíců) však zemřel: Rodiče obvinili ze zabití!

Herbert a Catherine Schaibleovi svou nedbalostí zabili vlastního syna
Herbert a Catherine Schaibleovi svou nedbalostí zabili vlastního syna  (Autor: ČTK)
Autor: shp - 
23. května 2013
08:42

Onemocněl bakteriálním zápalem plic, ale jeho rodiče nevyhledali pomoc lékařů a namísto toho se za jeho uzdravení modlili. Sedmiměsíční Brandon zemřel. Jeho rodiče byli obviněni ze zabití.

Herbert a Catherine Schaibleovi se uzdravení svého syna jen modlili. Potkal ho tak děsivý osud. Chlapec zemřel na bakteriální zápal plic a potkal ho tak stejný osud jako jeho sourozence Kenta, který v roce 2009 zemřel ve věku dvou let rovněž na zápal plic.

Ostatní děti byly předány pěstounům

Rodiče patří k církvi, jež věří v léčení vírou, mohou každý dostat až 40 let vězení, pokud je soud shledá vinnými. Po úmrtí Kenta je soud odsoudil na deset let podmíněně. Jednou z podmínek rozsudku bylo, že povinně vyhledají lékařskou pomoc, pokud některé z jejich dětí onemocní. Pár má kromě dvou zemřelých chlapců ještě sedm starších dětí, které byly po Brandonově úmrtí předány do pěstounské péče. Vedle obvinění z neúmyslného zabití čelí rodiče také obvinění ze spiknutí a ohrožení dítěte.

nejkaaaa ( 23. května 2013 12:43 )

souhlas...

nejkaaaa ( 23. května 2013 12:42 )

Už druhé dítě? To je asi syndrom debi.lního rodiče.Hold sousedy a rodiče si vybrat nemůžeme. Dobré pro něj, než takovéhle rodiče mít celý život..možná je mu takhle líp..moc smutný.

reggina ( 23. května 2013 11:37 )

ten dukaz je mrtve dite? Slepe strevo taky vyndas pomoci viry?

e.44 ( 23. května 2013 11:18 )

Na bakteriální zápal plic bezpečně zabírají antibiotika. Já bych těm magorům sebrala všechny děti a magory šoupla do lochu už když před časem stejným způsobem zabili toho dvouletého syna. Zfanatizovaní náboženští magoři těžko někdy dostanou rozum a ten sedmiměsíční chlapeček tak zemřel úplně zbytečně. Dalo se předvídat, že svoje chování zopakují.

buban ( 23. května 2013 10:55 )

Ma to dobre, marie60, sterilizovat=vyklestit, sterilovat=zavarit.

Zobrazit celou diskusi