Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelné sportovní triky hýbou internetem: Jsou skutečné, nebo je to podvrh?

Opravdu tohle lidé dokážou?
Opravdu tohle lidé dokážou?  (Autor: YouTube.com)
Autor: INT, lm - 
23. května 2013
05:00

Internet se jen hemží videi, na kterých obyčejní lidé, nebo sami sportovci předvádí neuvěřitelné triky, které přivádí diváky v úžas. Některé se ale zdají až příliš dokonalé, na to aby byly pravdivé. Přesvědčte se sami.

Úžasné fotbalové triky, nad kterými zůstává hlava stát, nepředvádí jen světové hvězdy na hřišti, ale stále častěji spíše obyčejní lidé. To je i případ muže, jemuž se přezdívá welšský Maradona. A až shlédnete toto video, pochopíte proč.

Brazilská superstar Ronaldinho nás dostal tímto klipem v roce 2005. Slavný fotbalista si míč kopal několik metrů aniž by mu spadnul na zem. Na konci trefil krásnou branku. Video vidělo už více než tři a půl miliónů lidí, ale opravdu je Ronaldinho až tak dobrý?

Japonský fotbalista Shunsuke Nakamura už několikrát ukázal, že má na to hrát po boku evropských fotbalistů. I díky tomu se tento šikovný záložník prodral až do skotského Celtic. A ještě aby ne, když se takto umí trefit do jedoucího autobusu.

Tenisová superstar Roger Federer už ukázal mnohé, ale opravdu umí i tohle? Při natáčení reklamy tenista suverénně smetl míčkem plechovku na hlavě jednoho z přítomných mužů.

Bývalý záložník Arsenalu David Bentley se údajně vsadil s dvěma agenty o v přepočtu bezmála půl milionu korun, že se trefí míčem do kontejneru. To by nebylo tak těžké, kdyby při tom nestál na střeše budovy, od které je kontejner v úctyhodné vzdálenosti. Fotbalista podle videa cíl neminul, ale je to skutečně pravda?

Nezastavitelný Cristiano Ronaldo umí vše, co byste od fotbalisty čekali. A nejspíš i mnohem víc. Tedy alespoň podle tohoto videa, na kterém poráží jeden z nejvýkonnějších vozů světa Bugatti Veyron.

Nejlepší reflexy světa? Tak ty má podle tohoto videa Evan Longoria. Baseballový hráč totiž v půli rozhovoru chytne bez rukavice za ním letící míček a zachrání tak reportérku.

Odcházející fotbalová legenda David Beckham je známý pro svou neskutečnou přesnost na hřišti. To dokazuje i na nahrávce, na které se trefuje do několik desítek metrů vzdálených odpadkových košů. Ale je to vůbec možné, nebo jde jen o dobrý reklamní trik?

khubicek ( 23. května 2013 11:10 )

souhlas... uz asi neni o cem psat, nebo tam nastoupil jako novej pisalek clovek, kterej prvne prisel do styku z internetem

Zobrazit celou diskusi