Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda v České Lípě: Ženu (†50), která se věnovala esoterice a charitě, někdo umlátil

Českolipská policie řeší další případ brutální vraždy
Českolipská policie řeší další případ brutální vraždy  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao, ČTK - 
22. května 2013
10:24

Po otřesné vraždě Darinky (†4), kterou zabila její vlastní matka, řeší kriminálka v České Lípě další děsivý případ. Údajně v garáži někdo umlátil kladivem ženu (†50), která se věnovala charitě, esoterice a filosofii, pořádala semináře pro lidi ze širokého okolí a loni v jedné z celostátních soutěží pro babičky prý získala cenu sympatie.

Českolipští policisté vyšetřují vraždu brutálně umlácené zhruba padesátileté ženy. A to jako zvlášť závažný případ vraždy, za kterou pachateli hrozí až 18 let vězení.

Oběť násilného činu bydlela na okraji města nedaleko bývalé cihelny a sídliště Slovanka. Spekuluje se o tom, že ji zabil zloděj, který se vloupal do jejího domu.

Vrahovou rukou údajně zemřela v garáži. Pachatel ji zde umlátil kladivem, rány směřovaly s velkou razancí zejména na hlavu. Co přesně se stalo a kdo je vrahem, však zatím policie neví.

Krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková zatím pouze potvrdila, že probíhá vyšetřovaní: "Starší ženu z Českolipska nalezli policisté bez známek života ve středu 15. května. Již po prvotním ohledání těla bylo zřejmé, že zemřela násilnou smrtí, což také potvrdila provedená pitva," uvedla mluvčí.

Podle Českolipského deníku byla zavražděná žena účetní, ale věnovala se také aktivitám spojeným s charitou, ale také esoterikou a východními filosofiemi. Ve svém domě měla i přednášková sál, ve kterém pořádala semináře. Sjížděli se na ně lidé z celé země, navštěvovaly je i děti z českolipských škol.

zelena.karkulka ( 22. května 2013 21:19 )

A omdlíval jsi taky?

pride1 ( 22. května 2013 19:46 )

našla jsem paní na seznamce, možná nějakej kretén, co hledá ženy na seznamce http://badoo.com/cs/0163627486/p454134

babicovyjedy ( 22. května 2013 11:35 )

chci.pni ty khurrvo smradlava. deme.nte

cujevuxo ( 22. května 2013 11:05 )

věnuj se laskavě tématu a nepleť se do komentářů jiných, tady se také nikdo nezabývá skutečností, že šu.k.áš svoje staré rodiče do pr.d.ele, ty zm.r.de,

hofihofi ( 22. května 2013 11:04 )

Kdybys chodila do skoly a dobre se ucila, tak bys znala stare české prislovi

Zobrazit celou diskusi