Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ostuda v Česku. Ukradli věci po Marilyn Monroe! Našel se jen prázdný kamion

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: tho - 
22. května 2013
07:35

Nevyčíslitelná škoda! Dosud nepublikované fotografie, možná i kostýmy, boty osobní věci a úryvky z deníku hollywoodské  legendy (1926 – 1962) Marilyn Monroe se ztratily cestou z Itálie do Prahy. Prázdný kamion se našel u Berouna. Sběratelské kousky měly být součástí výstavy kolekce filmových kostýmů i věcí z osobního života slavné hollywoodské hvězdy na Pražském hradě.

 

„Zjistili jsme to, když zásilka v pondělí nepřijela na pražský hrad, tak jsme to začali řešit. Firma DHL, která exponáty převážela si najala smluvního dopravce, protože neměla kapacity a řidič se i s nákladem ztratil,“ popsal včera večer Jan Třeštík, organizátor výstava s názvem Marilyn.

Figuríny slavné krásky, její originální fotografie, rámy a možná i její šaty… To vše se ztratilo! „Nevím přesně co v tom nákladním voze bylo, balili to v Itálii. Každopádně bez těch věcí nedokážeme výstavu poskládat, byla by to tragédie,“ pokračuje dále Třeštík.

Organizátoři okamžitě začali na vlastní pěst po ukradených věcech intenzivně pátrat. „Šel jsem po stopách a ty mě dovedly do Holešovic, kde jsem objevil překladiště cinknutých věcí. Byl tam i chlápek z jednoho elektra, kterému se ztratila také zásilka – ten má škodu za 15 milionů,“ dodal organizátor výstavy.

Policie sklad uzavřela. Z ukradených exponátů se zde ale nic nenašlo. Zmizelý kamion se objevil zaparkovaný u Berouna. Byl však prázdný.

Společnost DHL oznámila, že případ předala policii. "Momentálně probíhá vyšetřování celé věci a k případu není možné poskytovat bližší informace," oznámil Rastislav Brenčič z DHL.

 

gogo ( 22. května 2013 17:07 )

Zde již není pro obyčejného smrtelníka co krást. Tak se ukradli věci po Marilyn Monroe.. Jinak se ještě krade hodně dříví kácením alejí. Ale to je jiná mafie...

ejvm1712 ( 22. května 2013 16:41 )

ejvm1712 ( 22. května 2013 16:40 )

Však ty nic jinýho ani neumíš než psát takový hova@iny. Ani k lopatě se nehodíš,protože i ta by ti nafackovala. Ale brát dávky to umíš-ty,tvoje Arana a vašich deset dětí ve věku 0-10 let.

ejvm1712 ( 22. května 2013 16:37 )

Jejda zas pustili jednoho ci@oše k netu a hned je diškriminován!Co takhle stěžovat si v Bruselu. Až ti Arana uvaří nohu ze psa napiš tam.

lennne ( 22. května 2013 15:56 )

uz aby uzakonili, ze kdyz ti nekdo vleze bez dovoleni na pozemek smis se branit jak uznas za vhodne...cikani uz rozeprali nejednu stavbu a obcas na ne i spadne, protoze jsou tupani a rozebiraji nosne zdi, aby vyrabovali zelezo...je to banda zlodejska...komouse na ne.

Zobrazit celou diskusi