Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zeman úspěšně zamkl klenoty, ale... Kauzy Viróza a Putna už jsou příliš, tvrdí Paroubek

Autor: simao - 
21. května 2013
05:00

VIDEO: 10 dní, 31 tisíc návštěvníků, 7 klíčníků a jedna ostuda - výstava korunovačních klenotů na Pražském hradě byla pestrou záležitostí. Odstartovala ji netradičně kauza "viróza". Uzdravený Miloš Zeman však byl včera při zamykání klenotů opět již ve formě. Po viróze ani památka. Jenže prezident nyní vzbuzuje rozruch dál - teď pro změnu kauzou "Putna". A Jiřímu Paroubkovi už to celé přijde prostě příliš.

Scénka při odemykání korunovačních klenotů, kdy Miloš Zeman podivně vrávorá, zaujala doma, i v zahraničí. "Jestli Hrad po zvolení Miloše Zemana za prezidenta vysvětloval nejistou chůzi nové hlavy státu operovaným palcem na noze, nyní je problém jinde," naznačil slovenský web Pravda.sk, že za Zemanův stav mohl spíše alkohol, než viróza, jak vysvětlovalo oficiální hradní komuniké.

Jdete na jedno? Pozor na virózu!

Jenže našli se i tací, kteří za Zemanem pevně stáli. Viróza prostě může postihnout i prezidenta, tvrdili. Na Zemanovo podivné chování však upozornili i jinde. V USA, v Rusku, ve Švýcarsku... A v Česku se řada lidí vydala do restauračních zařízení přivodit si také nějakou tu "virózu".

Tenhle výraz se totiž v souvislosti s alkoholem začal objevovat čím dál tím častěji v lidové mluvě. Ale i v televizi. "Fotbalisté Chelsea budou slavit do rána. Pro sportovce je důležité, aby nechytli nějakou silnou virózu," pronesl třeba při finále Evropské ligy oblíbený sportovní moderátor Jaromír Bosák.

Video  Takhle se Zeman kymácel u odemykání klenotů  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Zeman opět ve formě

Zvítězil však i Zeman. Stačilo pár dní a virózu porazil. Mezinárodní ostudu již nezažehnal, ale mohl se opět směle pustit do práce. A nechyběl ani na uzamčení korunovačních klenotů, jejichž výstava se těšila velkému zájmu.

Zeman byl na včerejším ceremoniálu tentokrát již ve formě. Vyrazil na uzamčení klenotů pevným krokem, nepotácel se, vše mu trvalo podstatně rychleji a snad jen u samotného zamykání ho lehce pozlobil klíč, ale to se zkrátka stane. Na jeho "virózou" ovlivněné vystupování ve svatováclavské kapli chrámu svatého Víta se však jen tak nezapomene.

Video  Ukládání korunovačních klenotů Zeman již zvládl  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Jenže nebyl by to Miloš Zeman, aby nebudil rozruch dál. Další kontroverzi vyvolalo to, že odmítl jmenovat akademika Martina C. Putnu profesorem. Prý kvůli tomu, že Putna vystoupil s hanlivým nápisem "Katolické buzny zdraví Bátoru" na pochodu homosexuálů Prahou.

Paroubek: Viróza a Putna během jednoho týdne je příliš!

Zeman to proto opět schytal. Podle premiéra Nečase (ODS) ani údajné "pitomé chování" pedagoga, jak Zeman Putnovo počínání označil, není důvod upírat mu akademický postup.

A ozývá se i levice. Jiří Paroubek (LEV 21) pro Parlamentní listy uvedl: "Během jednoho týdne prezidentská viróza a útok na akademické svobody, to je opravdu příliš. Při hodnocení virózy jsem zarytě mlčel. Nemohu se zbavit dojmu, že prezident Zeman – pokud bude ve svých omylech pokračovat – dělá vše pro to, aby kompromitoval levicovou politiku a levici jako celek rok před volbami do sněmovny," míní poslanec a někdejší šéf ČSSD.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alex0800 ( 21. května 2013 13:14 )

Jirka by si měl hlídat tu svoji iluminátskou loutku Petru, ať se drží svého kopyta a nemluví do toho, po čem jí nic není resp. ať se nesnaží někam tlačit nějaké satanisty jakým je Putna!! Pro Paroubka to platí stejně. Ovšem je hrůza, jak se snaží ta iluminátská lůza manipulovat veřejným míněním a především dětmi, jak dokázal Putna s jeho zmanipulovanými studenty!! Děti jsou nejnáchylnější k těmto svodům a proto by měli učit jen dobří lidé, nikoliv okultisté, ilumináti a podobně zvrácené bytosti. Mládež si totiž neuvědomuje, jak krásně na nich funguje manipulace, kterou provádí média, Putna, Kníže, Janeček (bojovník s korupcí, šetřený kvůli korupci!!), Kalousek a podobné iluminátské loutky pod taktovkou Rotchilda, Rockefellera a dalších iluminátských elitářů! Stejně tak by měl lid znát fakta týkající se lidských obětí z Bohémského lesa, které se tam odehrávají každoročně již přes 120let!! Fakt, že papežský stolec pod nátlakem opustil papež poprvé od roku cca1415 již také o něčem vypovídá! Jen se podívejte na mediální pozlátko vznikající kolem "hodného" Satanského papeže, který dnes ve Vatikánu sedí!! Takto média o jeho předchůdci nemluvila a to byl zřejmě skutečný světec. Z hříšníka napravený světec. Zato František je ten Petrus Romanus o kterém vypovídá MALACHIÁŠOVO PROROCTVÍ!! 112. a tedy poslední papež, tzv černý.. Zkrátka Vatikán je pod nadvládou okultních rituálů, satanských sabatů a především sexuálních dravců!! Nebo si přejete, aby světu vládla banda pomatenců uctívající 12 metrovou sochu sovy, tedy pohanské božstvo? Případně Všehomíra, což je jiné Satanovo jméno jako třeba Světlonoš, Santa apod... Smutné sledovat svět zmítaný těžkou formou rakoviny zvané Světlonošovo Království. Budiž nám, dobrým lidem, útěchou, že toto již 4. království satana se již blíží ke svému konci a opět a jako vždy zvítězí dobro nad zlem. Fakt, že dobro v médiích není dlouho ukazováno, neznamená, že neexistuje! Jen ta čertova krabička (TV, Rádio, Inet resp.

reggina ( 21. května 2013 10:14 )

Zabaku jeden! Bez psat knizky, uz se nemuzeme dockat dalsiho vydani

mirkazam ( 21. května 2013 10:10 )

Paroubek nemůže zkousnout, že už je na vedlejší koleji,tak perlí.Už má holt po sezóně...

defakto ( 21. května 2013 08:29 )

Politická mrtvola - Paroubek, číhá ze svého hrobu na každý Zemanův přešlap, aby na něj mohl hodit špínu !

itartas ( 21. května 2013 08:27 )

Paroubek zlikvidoval levicovou politiku sám, nehledě k tomu jakápak levicová politika a strana, banda podvraťáků to je, mě stačilo jenom co provedli Zemanovi při prezidentských volbách, je to banda zrádců stejně jako ODS prostě, nikdy je nebudu volit!!!!

Zobrazit celou diskusi