Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Koženého kumpán Vostrý: Exekuce na tři miliardy

Autor: map, mokk - 
21. května 2013
06:35

Neuvěřitelné tři miliardy korun vymáhá exekutor na Borisi Vostrém (65), kumpánovi Viktora Koženého (49) z Harvardských fondů.

Nezaplatil totiž 2,2 miliardy korun jako náhradu škody a úroky, jak mu nařídil soud.

Po majetku Vostrého pátrá exekutor v Česku i v zahraničí. „Už vydal exekuční příkazy k prodeji nemovitostí a zřídil exekutorská zástavní práva,“ potvrdila mluvčí exekutorské komory Petra Báčová. Podle serveru Euro.cz se tak prodávají i dva Vostrého znojemské byty. Odsouzený podnikatel nyní žije v Belize, kam na něj naše spravedlnost na nedosáhne.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jarda304 ( 21. května 2013 12:23 )

jo vyhořel harmasan. A co továrny na jízdní kola či babety, nebo masokombináty či zelináři atd. pořád něco hořelo Ta statistika s Němci/Řeky je politická manipulace, to ví každý s IQ aspoň tykve

nojasne ( 21. května 2013 11:17 )

Třeba v tom, že je nutné se doživotně zadlužit. Stále se na vesnici dá levně koupit starší stavení a to vlastními silami s rodinou rekonstruovat. Jenže dneska chce každý hned všude doma dlažbu, plastový okna, vestavěný spotřebiče a bazén u baráku a na to plat z JZD opravdu nestačí. Navíc pojem kluk z vesnice už taky skoro neexistuje, dneska mladí už i na vesnici jsou levý a líný.

nojasne ( 21. května 2013 11:02 )

A v tom je problém dnešní doby. Spousta lidí se dnes líp učí, takže máme hromadu vysokoškoláků, samej doktor sociální či jinak obskruních věd, ale vysoustružit hřídel, zapojit zásuvku nebo udělat stůl neumí nikdo. Ale čím víc počítačů, čím víc elektroniky, tím víc je kabelů v zemi a musí se kopat ručně. Kdyby se ti Romové líp učili, stáli by na pracáku mezi ostatními absoleventy nějakého pseudomanažerského oboru. Takhle mají jako jedni z mála práci jistou.

jarda304 ( 21. května 2013 11:00 )

soudruzi, kteří "budovali socialismus" a dovedli kdysi přední vyspělou zemi k nedostatku hajzlpapíru, vždy záviděli životní úroveň na Západě, kde se vždy "dřelo na kapitál"

jarda304 ( 21. května 2013 10:58 )

jaké dluhy ? co má ukradl, takže když tak mluv o "lupu"

Zobrazit celou diskusi