Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pomozte Filípkovi (7), nebilo mu srdce! Vydražte vejce od Bílé i dcer Gotta!

Autor: shp - 
18. května 2013
18:51

Lucie Bílá, Michal Nesvadba, dcery Karla Gotta a další celebrity namalovaly na pštrosí vejce veselé obrázky, aby pomohly malému Filípkovi (7). Ty můžete nyní díky Blesk.cz vydražit a malému chlapečkovi tím pomoci také.

Filípek zkolaboval, když s ním rodiče jeli na dovolenou. „Z ničeho nic se náš malý zhroutil. Nedýchal a nebilo mu srdce!“ vzpomíná na děsivou chvíli hochova maminka. Sanitka přijela až za tři čtvrtě hodiny. Lékaři u chlapce zjistili masivní otok mozku a další potíže. „Ani v literatuře nevím o případu, že by někdo v tomto stavu přežil!“ řekl rodičům rakouský primář. „To by musel být zázrak,“ dodal.

Filípek nemluví a musí nosit pleny

Chlapeček nemluví, komunikovat dokáže jen s maminkou několika gesty. V krku má tracheostomii, takže nemůže normálně jíst, tělíčko zatím nezvládá udržet moč, Filípek musí mít pleny. Celebrity se rozhodly chlapcovi pomoci a pomalovaly pštrosí vejce, které můžete díky Blesk.cz nyní vydražit.

Vejce od celebrit

Celý výtěžek dražby půjde na chlapečkovu léčbu. Charitativní akce probíhá až do pátku 24. května. Pomalované kraslice poskytli Lucie Bílá, Jiří Vejdělek, Michal Nesvadba, Pavel Šťastný, Bára Srncová, Petr Urban a dcery Karla Gotta. Neváhejte tedy a dražby se, pokud můžete, zúčastněte.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lalia ( 9. prosince 2013 13:08 )

No a to jsme u toho.Takové případy by měl podporovat stát prostřednictvím zdrav.pojišťoven.Takové jednání s matkou nemocného dítěte je hyenismus a bohužel se s tím v dnešní době v nemocnicích setkáváme.Ne každý zdravotník je špatný,je jich mnoho dobrých a ti špatní jim kazí posici.Proto by se ty špatné případy měly řešit aby se neopakovaly.

lalia ( 9. prosince 2013 12:57 )

Začíná to být až nechutné a obtěžující,jdete třeba po středu Brna a na každém rohu vybírají a obtěžují"na postižené děti,na rakovinu,ale i na psi ,krom toho žebrák na chodníku s kloboukem atd.Je to nechutné,obťežuje to,mělo by se s tím něco udělat a to ještě nevíte,jestli ty vybrané peníze opravdu přijdou tam,kam mají.

lalia ( 9. prosince 2013 12:53 )

sores,moc dobře napsáno,mluvíte mě z duše.Je to nedůstojné to žebrání,chdí lidé si z dobrého srdce utrhují a dají poslední a milionář,miliardáři malují na vejce a vytahují z lidí.Je to jak církev tahala z věřících chudáků na jejich paláce a plná břicha.Tady je to pro postižené,ale proč jim mají přispívat lidé,kteří sami nemají nazbyt,stát by se měl postarat.Jenže si vypěstoval miliardáře a chudé,tak kdo by se měl starat ?

sores ( 20. května 2013 15:40 )

Gott,Bílá a jiné VIP můžou přispívat o 106 a ještě jim spousta miliónů zbude! Obyčejně pomůže ten, co má nejméně a to je hodně smutné! Nezaměstnanost, žebrání to nám přinesl kapitalismus!Dříve byla fronta na blbé banány, teď je fronta před branou na práci! Co je asi horší???

sores ( 20. května 2013 15:12 )

Kluka je mi líto, ale štve mě ten moderní způsob v 21 století žebrání! Ať už je to prostřednictvím PC nebo telky ve výsledku je to totéž jako žebrat na ulici.O takto postižené děti a lidi by se měl postarat stát a ne aby veřejnost mezi sebou dělala sbírku na chudáky. Jde mi o princip!! Je to ostuda státu! Pro sebe na obrovské platy mají, ale na postižené kašlou, tak holt se žebrá,že!Nic jiného to není.

Zobrazit celou diskusi