Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Sněmovně je to na prášky? Premiér Nečas zobe jednu pilulku za druhou

Autor: psch, poe - 
18. května 2013
05:01

Těžká práce předsedy vlády. Ukoučovat bandičku zlobivých zákonodárců asi nebude žádný med. Své o tom jistě ví premiér Petr Nečas. Ve Sněmovně si zobnul hned dvě pilulky. Na uklidnění?

Jak se říká – jednou jsi dole, jednou nahoře. Přesně takhle – jako na houpačce – je to s vládou premiéra Petra Nečase. Neustále čelí útokům opozice, v jeho straně se to hádá, šéfování provází koaliční spory, sem tam i podrazy.

Jak jinak si sezení ve Sněmovně a poslouchání často i nesmyslů zpříjemnit než nějakou tou uklidňující pilulkou. A ne jednou. Fotograf Blesku ho přistihl, jak zobl jednu a krátce po ní i druhou!

Prášky na uklidnění?

A jakmile spolkl a zapil, s blaženým výrazem se opět opřel do křesla. Jsou to prášky na uklidnění? „Pan premiér bere vitamíny jako doplněk vyvážené stravy. Snaží se dodržovat zdravou životosprávu,“ řekl deníku Aha! mluvčí vlády Jan Hrubeš.

To, že by mohl být Nečas nemocný, hned vzápětí Hrubeš odmítl. „Mohu rozptýlit jakékoliv obavy o jeho zdraví. Pan premiér je ve vynikající kondici,“ doplnil.

krupan10 ( 21. května 2013 10:55 )

máte pravdu

enriko ( 18. května 2013 20:12 )

U nás to bylo stejné.

enriko ( 18. května 2013 20:10 )

Máš pravdu, učně a dělníky spíš prosili. Ale pokud jsi třeba dělal sport a měl jsi vyjet na západ, tak u nás to byla podmínka. Zřejmě se to bralo jako souhlas s politikou strany a vlády. Neznám nikoho, kdo měl našlápnuto aby v 16 letech bojoval a řekl ne. A v rámci aktivity stačilo se koncem dubna zeptat zda je zajištěn dostatek mávátek a balonků. Dostals čárku a měl jsi minimálně klid další rok. Vždyť to byla sranda. Ne každý chtěl dělat kotelníka.

enriko ( 18. května 2013 20:04 )

No a co? Byli to ambiciozní chlapi už tehdy. Studovali a byli aktivní, tak to prostě bylo.

reeh ( 18. května 2013 18:52 )

Tolja to zvládne...Je dobrý lodivod !!! http://vtipy.netroof.eu/item/10961/lodivod-tolja/

Zobrazit celou diskusi