Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední rozloučení s utopenými brášky: Otec neudržel slzy před plným krematoriem

Autor: mok - 
17. května 2013
21:00

Smrt dvou malých bratříčků Alexeje (†8) a Nikolaje (†6), kterým vzala život mohutná řeka Dunaj, otřásla celým Slovenskem. Rodiče, příbuzní a kamarádi jim v pátek dali poslední sbohem v bratislavském krematoriu. 

Minulý týden skončilo dramatické pátrání po dvou chlapcích, kteří si hráli u břehu řeky Dunaj a už se nevrátili domů. Jednoho z chlapců našel náhodný cyklista a druhý byl nalezen jen o kilometr dál. V pátek tak čekalo jejich rodiče a kamarády bolestivé loučení.

Do bratislavského krematoria přišla stovka lidí a uctít památku Alexeje a Nikolaje přijeli i motorkáři. "Měli srdce malých motorkářů," svěřil se serveru cas.sk zdrcený otec, který je vášnivým motorkářem.

Volal o pomoc

Proč si chlapci hráli přímo u nebezpečné řeky nedokáže nikdo vysvětlit. Podle otce se ale starší z bratrů zachoval hrdinsky, když chtěl zachránit malého Nikolaje z vody. "Alexej křičel o pomoc, protože tak jsem je to učil. Když se pomoci nedočkal, zřejmě skočil do vody, přestože věděl, že Nikolaje nezachrání a bude ho to nejspíš stát život,"  řekl otec Novému času.

samanthasd ( 17. května 2013 21:10 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi