Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Maskovaní lupiči ve Španělsku donutili důchodce (70 a 66) hrát ruskou ruletu

Lupiči donutili důchodce hrát ruskou ruletu
Lupiči donutili důchodce hrát ruskou ruletu  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
17. května 2013
23:32

Do vily golfového letoviska Santa Cristina d'Aro ve Španělsku se vloupali tři maskovaní lupiči. Její majitele, britské důchodce (70 a 66), pak okradli a donutili hrát smrtící ruskou ruletu!

Muže (70) nejdříve přepadli, když si na zahradě své vily dával cigaretu. Namířili mu revolverem do obličeje a donutili ho vejít dovnitř. Tam ho spoutali. Poté se vrhli na jeho manželku (66), které hrozili zabitím, pokud jim neotevře sejf.

Ženě dali revolver k hlavě

Ona jim ale řekla, že ve vile žádný sejf není. Oni ji začali vyhrožovat, že ji zabijí v ruské ruletě. Řekli jí, že do bubínku revolveru dali tři náboje. „K hlavě mi přiložili hlaveň a dvakrát zmáčkli spoušť,” popsala chvíle teroru žena deníku Daily Telegraph. „Možná, že to na mě jenom tak nahráli a ve skutečnosti mě nechtěli zastřelit, ale vystrašilo mě to,“ dodala.

Doživotní újma

„Zlomili mi několik žeber, jak mě poslali na podlahu a svázali. Bohužel jsem se nemohl pohnout, když odvlekli mou ženu do vedlejšího pokoje,“ řekl její manžel. Lupiči postaršímu páru kompletně vybílili vilu a způsobili mu doživotní újmu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

anka ( 18. května 2013 01:45 )

 hnusny....doufam, ze je brzy chyti

Zobrazit celou diskusi