Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V USA mají hrůzu z papiňáků: Dům arabského studenta obklíčila FBI!

Autor: evak, mokk - 
15. května 2013
10:10

Američané mají ještě v živé paměti bombové útoky na bostonském maratonu. Bratři Carnajevovi vložili výbušniny a kovové šrapnely do tlakových hrnců. Následkem toho v USA panuje paranoia, že každý papiňák ukrývá bombu!

Své o tom ví i arabský student v Michiganu Talal Al-Roukí, který pro své přátelé udělal v tlakovém hrnci tradiční rýžový pokrm ze Saúdské Arábie. Když ho po ulici přenášel na nedaleký večírek, sousedé na něj zavolali policii! Během chvíle dům obklíčila FBI a Talal se musel podrobit výslechu!

Další muž Husajn Al- -Kwawahír měl problémy na letišti v Detroitu, když po něm kontrola chtěla vysvětlení, proč v zavazadlech veze zrovna papiňák. Al-Kwawahír se ale prokázal pasem s chybějící stránkou a několikrát měnil výpověď. Policie ho proto zatkla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vejkyt ( 15. května 2013 15:02 )

čekám kdy vystoupí Barák a vysvětlí lidu USA že z důvodu bezpečnosti bude prodej papiňáků regulován státními úředníky a vznikne nové ministerstvo pro kontrolu kuchyňského náčiní

zaviracispendlik ( 15. května 2013 14:03 )

na střelnou zbraň stačej páté narozeniny

naidka ( 15. května 2013 11:49 )

OMG !!!!!!

zada ( 15. května 2013 11:29 )

USA spěje úplně jinam!!! Nejdřív si tam "nashromážděj" půl světa, pak celý svět okupujou, nařizujou a nakonec vylupujou a pak se diví!!!!!!Já se teda nedivím!!!!!

jecmen44 ( 15. května 2013 11:15 )

V USA to spěje k tomu, že při koupi Papinova hrnce budete muset vlastnit zbrojní průkaz. Na střelnou zbraň vám bude stále stačit jeden průkaz totožnosti,..např. řidičský průkaz

Zobrazit celou diskusi