Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ochutnávka po česku hýbe internetem: Nenažraný páreček kradl klobásky

Takhle se ochutnává v Česku
Takhle se ochutnává v Česku  (Autor: YouTube.com)
Autor: rvs, mokk - 
15. května 2013
05:00

VIDEO: Muž ve středním věku si na ochutnávce »futruje« klobásy do nacpaného igelitového sáčku, jeho paní mu zručně asistuje. Video, které se před několika dny objevilo na internetu, vzbudilo pozdvižení. Blesk zjistil, jak se diskutovaná událost stala doopravdy.

Nenažranost, zlodějna, ostuda... Tak lidé komentují video, které už na YouTube zhlédly tisíce uživatelů. Záznam pochází z letošní velké ochutnávky klobás ve Velké nad Veličkou nazvané »Košt o krála slováckej klobásy«. Údajná nenažranost se ale ve skutečnosti stala úplně jinak. „Dali jsme pokyn, aby si to lidé na konci koštu rozebrali. Jinak by se nám maso zkazilo.Klobásy zmizely během několika minut, sám jsem neměl ani kolečko,“ prozradil Blesku hlavní organizátor akce Antonín Vrba.

Na muže, který si pochoutky ve velkém odnášel domů, se prý nezlobí. „Rozhodně nešlo o zlodějnu, kdyby tam někdo kradl, dostal by do držky. Někdo to tam akorát využil a natočil video, podle kterého to tak vypadá,“ uvedl. Jak se pořadatel pochlubil, na koštu klobás lidé ochutnávali celkem sto vzorků od několika desítek českých, moravských, slovenských a maďarských řezníků. „Šlo už o devátý ročník. Inspirovali jsme se oblíbenými košty vín a slivovice a rozhodně je to největší takováto akce v České republice,“ dodal Antonín Vrba.

svandisj ( 18. května 2013 05:17 )

samanthasd...neotravuj,je to trapárna ať to napíše kdo chce,vždycky si vydělává už asi měsíc-to vám nedovolí napsat třba půl roku a jsem milionář?!!..a nejlepší je,že je to pořád možné,nějak divný

samanthasd ( 17. května 2013 21:18 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

MLudvika ( 17. května 2013 19:22 )

to my víme , že to bylo povoleno - zde se ale jedná o styl jakým ten nenažranec hrabal v talířích a cpal si klobásky do tašky- prostě je to podle mne NENAŽRANEC bez ohledu na druhé...cpal si to plnými hrstmi - no FUJ

valdom_hayzle ( 16. května 2013 00:41 )

Ty seš teda kombinace - němčour, pedofil a střevo v jednom Proč se chlubíš že máš nakažený vocas, když to o vás ví celý svět?

e.44 ( 15. května 2013 21:36 )

Tos mě pobavila, takhle to zmotat Ty píšeš o kanibalizmu, já píšu o kanibalizmu a ty z toho následně vykouzlíš mrchožroutství

Zobrazit celou diskusi