Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kubice mladší je výtržník! Syn ministra zmlátil konkurenta

Ministrovi vnitra Kubicemu přidělal vrásky na čele jeho vlastní syn, je totiž obviněný z výtržnictví
Ministrovi vnitra Kubicemu přidělal vrásky na čele jeho vlastní syn, je totiž obviněný z výtržnictví  (Autor: ČTK)
Autor: vr, simao.k - 
13. května 2013
20:38

Oháněl se nejen pěstmi, ale prý i tím, že je synem vlivného politika. Policie řeší konflikt z centra Prahy, kde syn ministra vnitra Jana Kubiceho údajně napadl svého konkurenta v byznysu Borise K.

Syn ministra vnitra Jana Kubiceho (59), taktéž Jan, podle informací FTV Prima minulou středu u pražského Karlova mostu zmlátil prodejce koncertních vstupenek.

Sám totiž podniká ve stejné branži a pěstmi a kopanci zřejmě řešil konkurenční boj. Navíc se prý také vychloubal vlivem svého otce. „Hrozil, že na mě pošle policajty,“ stěžoval si Boris K., muž gruzínského původu.

"Policie věc řeší jako výtržnictví," řekla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Není však zatím zcela jasné, který z aktérů potyčku vyvolal. Sám ministr však vzkázal, že případ syna nesouvisí s fungováním jeho ministerstva, a proto se k němu nebude vyjadřovat.

zelena.karkulka ( 14. května 2013 21:27 )

To je určitě ten,který Lucince Bílé prodal ty falešný lístky na Beyoncé

itartas ( 14. května 2013 13:14 )

majka60 ( 14. května 2013 07:16 )

alex0800 ( 14. května 2013 06:57 )

Vzpomeňme na syna pana Béma, kterak opilí lezl po soše.. Zlatá mládež si myslí, že když je doma politik, všichni budou utíkat.. Leč už si nikdo nevzpomíná, jak dopadají politici z těžkých zlodějských časů.. Lid k nim většinou už pak moc mírný není, stačí vzpomenout arabské jaro, kde s těmi "zlými"(dle médií) bylo pěkně zatočeno, jako nypř. lynč samotného Kaddáfího.. To, že to byl poslední vzpírající se mocnář Novému Světovému Řádu, tedy novodobé celosvětové tyranii, se nikde neprezentuje!! Že to byl tvůrce Africké Unie, tedy snažil se spojit celý kontinent, bylo asi taky špatné, že? Nesrovnávejte s EU, neboť ta je pouhým odrazem staré Hitlerovi třetí říše.. Akorát že tu efektivitu převedli na okrádání občanů, neboť zadlužený občan se stává novodobým otrokem!! Pročpak asi Kalousek zadlužuje stát a dělá boty, které ve výsledku budou za pár let stát dalších pár bilionů..? DĚLÁ Z NÁRODA FINANČNÍ OTROKY ZA POMOCI OSTATNÍCH "OTCŮ DNEŠNÍ ZLATÉ MLÁDEŽE".. TEDY NIKDO Z NICH SE NEBUDE SCHOPEN V BUDOUCNU OBHÁJIT A DLE TOHO SE BUDE JEDNAT ;-) OVŠEM SE SKUTEČNÝM MÍREM, NIKOLIV TOU FRÁZÍ, KVŮLI KTERÉ VRAŽDÍ LIDI PRO ROPU A VLIV!! Vlastenec

itartas ( 14. května 2013 05:52 )

no já se rodičům nevysmívám kvůli dětem, protože sama mám děti a nevím co vymamlasí mně někdy, ale na Kubiceho pozor!!!!

Zobrazit celou diskusi