Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

První dáma se na dostizích svěřila: Jaké vybrali Zemanovi jméno pro pejska?

Autor: vr, simao.k - 
11. května 2013
17:51

VIDEO: První dáma Ivana Zemanová má za sebou premiéru na veřejnosti bez manžela, kterého sklátila viróza. Vyrazila sama na dostihové závodiště v Mostě, kde prozradila mimo jiné to, jak se bude jmenovat nový pejsek prezidentského páru.

Žádný Churchill! Bude to Darcy! O kom je řeč? O štěňátku zlatého retrívra, které ve své domácnosti dychtivě očekává rodina prezidenta Miloše Zemana (68). Se jménem pejska se Blesku svěřila první dáma Ivana Zemanová (48) na sobotních dostizích v Mostu.

Pejske bude Darcy

Právě Zemanová si přitom vymínila, že rodina bude bydlet v Lumbeho vile na Pražském hradě a na terase se bude prohánět roztomilé psisko. A podle všeho jej pojmenovala sama, a to podle Fitzwilliama Darcyho, romantického bouřliváka ze známého britského románu Pýcha a předsudek. Nikoliv podle idola jejího manžela, britského premiéra Winstona Churchilla. „Pejsek je vybraný, narozený, ale nemáme ho ještě u sebe. Bude se jmenovat Darcy,“ potvrdila nám.

První dáma na dostizích: Koní se trochu bojí

S Ivanou Zemanovou jsme pohovořili na zahájení dostihové sezóny Hipodromu Most, kde předala takzvanou cenu první dámy vítězovi hlavního závodu. Na dostihovou dráhu ji přivezl kočár a závodníky sledovala z bezprostřední blízkosti. Sama však přiznala, že to pro ni byl ojedinělý a trochu stresující zážitek. „Ke koním mám respekt, úctu. A přiznávám, že se jich trochu bojím,“ řekla.

Video  První dáma Ivana Zemanová na dostizích: Premiéra bez manžela  - Blesk - Vera Renovica, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

i.ian1 ( 14. května 2013 08:33 )

Prokristapána, čím by Zemanovou ten žabí ksicht, co je její tajemnice, asi tak trumfovala? Ta ohyzdná blondýna po jejím boku je jak strašák do zelí, to je snad fór nebo co ty její hadry s kloboukem - ta baba nemá soudnost. Šeredná je jak noc, a ještě se takhle vymaškaří, že to Zemnová strpí, mít něco takového po svém boku. Asi začala s charitou, chudák, hned po tom, co se stala první dámou, a dala práci téhle příšeře ze soucitu. Ale fakt, sranda stranou, ať TO od sebe odežene, je to něco příšernýho.

naidka ( 13. května 2013 09:26 )

krakonoš, jako třešnička na dortu - dobrý!

naidka ( 12. května 2013 19:04 )

oni jsou tam tak "šťastni", že se se svým štěstím chodí chlubit na český bulvár a přitom nezapomenou zdůraznit, jaké jsme my tady socky a jaký tu máme bordel. Co na to říct, jenom si myslet něco o p*deli.

elliana ( 12. května 2013 18:38 )

naidka, každý máme nějaký názor a občas sami mezi sebou se o něj přeme, ale pgga a pár dalších odstěhovavších se lidiček sem chodí většinou jen nadávat, a přitom by měli být šťastni, když žijí v zemi neomezených možností

naidka ( 12. května 2013 17:25 )

elliana, ahoj, dyť říkám, že má velmi omezený český slovník, něco jak Ivan Lendl, už pozapomněla. Bylo trefné, tady o ní kdosi napsal, že je jak exkrement - zasmradí, ale neuškodí, tak je lepší ji ignorovat, ona se ztrapňuje sama.

Zobrazit celou diskusi