Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bostonského atentátníka Carnajeva (†26) tajně pohřbili o půlnoci!

Autor: shp - 
10. května 2013
17:22

Nikdo ho nechtěl pohřbít, protože i když je už po smrti, celá Amerika ho stejně nenávidí. Tělo terorista Tamerlana Carnajeva (†26), který společně se svým bratrem Džocharem (19) zabil při atentátu během bostonského maratonu 3 lidi a na 260 jich zranil, nakonec muselo spočinout v klidu během noci.

Vdova po Carnajevovi Katherine Russell (24) nechtěla být do pohřbu muže, který ji bil, vymyl mozek a donutil konvertovat k Islámu, jakkoliv zapletena. Dokonce odmítla jeho tělo vyzvednout v márnici a celou záležitost přenechala jeho příbuzným. Místo, kde teroristu, který si rozhodně žádný klid nezaslouží, pohřbí, musel nakonec najít strýc atentátníků Ruslan Carni.

Policejní posily

Několik hřbitovů po celých Spojených státech ho odmítlo, až nakonec Carni našel pohřební společnost v massachusettském Worcesteru, která s obřadem souhlasila. Šéf místní policie Gary Gemme si musel vyžádat posily z ostatních okrsků, kvůli případným nepokojům, kdyby utajené místo pohřbu prasklo. Obřad platil záhadný mecenáš.

Obřad musel proběhnout o půlnoci

Carnajev, který byl zastřelen při policejní přestřelce 19. dubna, byl nakonec pohřben za městem a lokalitu se podařilo doteď utajit. Obřad proběhl raději o půlnoci, pod hávem noci, aby rozloučení s Carnajevem budilo co nejmenší pozornost.  Pozůstalí obětí útoku při bostonském maratonu doufají, že terorista shoří v pekle.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 11. května 2013 00:39 )

Poslouchaj,žide-nic by mu to neublížilo,je to jen tělo-duše je na svém místě,kde má být,o tom oni naštěstí nerozhodujou

zelena.karkulka ( 11. května 2013 00:38 )

Jako vlkodlaka,chudáka

anka ( 10. května 2013 23:04 )

me je jeho telo ukradene..

dobrotka ( 10. května 2013 22:52 )

Amici si akorat zase koleduji o dalsi pruser. Temerlana pohrbit nikde nechteli a povoleni, aby si ho rodina mohla odvezt z USA taky vydat nechteli. Vzdyt je to na palici Nekomu takovemu podobnemu rupne v bedne a bude se za to mstit.

dobrotka ( 10. května 2013 22:44 )

Pohreb mel tajneho mecenase, takze penize by byly. Temerlanovo telo nemelo zustat v Americe!

Zobrazit celou diskusi