Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Morava vydala třetí tělo! Našli Zdeňka (†36), tátu utopené Vendulky (†6)

Autor: shp - 
10. května 2013
11:25

Před 9 dny vyrazil s dcerkou a kamarádem na plavbu po řece Moravě, ale převrhla se s nimi loďka, nad kterou ztratili kontrolu. Všichni tři utonuli. Policie dnes našla už i tělo Zdeňka Bačíka (†36), otce Vendulky (†6). Bylo zachycené za kmen.

Trojice vyrazila na sjíždění řeky 1. května, ale domů se z nich nikdo nevrátil. Dnes je již jasné, že ani nevrátí. Rozjelo se rozsáhlé pátrání, které však do včerejška nepřineslo žádné výsledky. Nalezen byl jen člun.

Včera však dobrovolní hasiči a policisté ve čtvrtek nalezli těla Vendulky a Marka (†29) a dnes se jim podařilo nalézt i tělo Zdeňka. Všechny naděje na to, že by smrtící plavbu mohl někdo přežít, tak nadobro vyhasly.

Zdeňkovo tělo našli 4 km od místa potopení

"Tělo bylo nalezeno dva kilometry od místa, kde byla objevena těla ostatních dvou účastníků plavby,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Kamila Haraštová. „Tedy čtyři kilometry od místa, kde se trojice převrhla a utopila,“ dodala.

Série smutných nálezů

Marka (†29) včera vyplavil odpoledne vodní tok na mělčinu poblíž soutoku s Veličkou. O několik hodin přišla další smutná zpráva – hasiči našli tělo šestileté Vendulky, která měla v září nastupovat do teprve první třídy.

bersimalinecka ( 10. května 2013 15:05 )

tak ještě máma těch čtyř dětí a je to kompletní.Nebo chybí ještě někdo?

bersimalinecka ( 10. května 2013 15:03 )

výprava ?Já bych řekla spíš nezodpovědný hazard od těch dvou dospěláků a vzít sebou i malé dítě i když s vestičkou - co dodat....

dajmonds ( 10. května 2013 14:38 )

Podivná výprava s podivným koncem.

bibijana ( 10. května 2013 14:23 )

Chudák holčička.Při narození dostala do života černou kartu v podobě nezodpovědných rodičů.Vlastní matka ji opustila,vlastní otec ji nepřímo připravil o život.Řeka Morava je tady zrádná,spodní proudy,víry,strmé břehy,kmeny ve vodě.Ti chlapi to tady znali,přesto v touze po adrenalinu a přes viditelné nebezpečí na loďku vzali malé dítě,které nemělo vzhledem ke svému věku šanci.Zodpovědní za její smrt jsou všichni,kteří o tom věděli a nezabránili tomu.A můžete mě za tento můj osobní názor pranýřovat.

kuna ( 10. května 2013 12:26 )

Nejspis nemeli zadne zachranne vesty.Ty jsou jen pro zodpovedne a predvidave

Zobrazit celou diskusi