Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera úchyla, který držel 10 let tři ženy jako sexuální otrokyně: Prosím, popravte mého otce!

Autor: shp - 
10. května 2013
12:25

Je mužem, díky kterému se narodila, ale ke svému otci necítí nic jiného než odpor, nenávist a znechucení. Arlene, dcera Ariela Castra, který 10 let věznil, znásilňoval a mučil tři ženy, z nichž jedna byla její nejlepší kamarádka, pro něj žádá trest smrti!

Arlene vypověděla, že celá rodina měla s jejím otcem těžké soužití. Její matku, která loni zemřela, pravidelně bil. Dokonce jí zlomil žebra a nos. To potvrzují i další členové jeho početné rodiny. Arlene říká, že až skončí ve vězení, žádné z jeho pěti dětí ho nebude navštěvovat.

Chci pro něj trest smrti!

„Trest smrti by byl jediným zadostiučiněním. Musí trpět za následky, které napáchal,“ prohlásila Arlene v televizi ABC News. „Za to, co udělal těm ženám, musí být popraven,“ dodala. Dokonce i její babička, Castrova matka, je jeho činy znechucena a žádá, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost.

Dceru použil jako návnadu

Arlene svého otce nenávidí i kvůli tomu, že ji použil jako návnadu. Gina DeJesus (23), jedna z vězněných a znásilňovaných žen, byla totiž její spolužačka a nejlepší kamarádka. Když Castro za dívkami přijel, nabídl se, že Ginu odveze domů. Dívka otci své kamarádky věřila a vlezla do jeho auta. Na svobodu se dostala po letech mučení až toto pondělí.

zamlzena ( 10. května 2013 15:49 )

Na vině je vždy zbabělost a nízké IQ. Na toto se váže další plejáda špatností. Vidíte, a takový to byl hezký domeček a taková hezka dceruška..... Chce to mít oči otevřené, uši nastražené a naučit se reagovat.

fantom88 ( 10. května 2013 15:42 )

a to nemohlo aspoň jedno z těch pěti dítek nahlásit policii, co se tam děje?? Teď si budou hrát na slušné? Zavřít je všechny - za spolupodílnictví

sores ( 10. května 2013 12:58 )

Škoda soudu, popravit bez milosti všechny tři zrůdy,ať zdechnou paraziti ježíš, co všechno dala příroda při evoluci živočicha do vínku, hnus.

londynskypes ( 10. května 2013 12:40 )

 cela rodina je pakaz!

baronessa ( 10. května 2013 12:34 )

Mohla by, prosím, redakce rozvinout myšlenku, že Arlene je mužem?? Jak k tomu došlo?

Zobrazit celou diskusi