Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera únosce, který věznil tři ženy jako sexuální otrokyně: Podřízla svému miminku krk!

Autor: shp - 
9. května 2013
21:16

Násilí mají v krvi! Emily, dcera úchylného únosce tří žen z Clevelandu Ariela Castra, si odpykává pětadvacetiletý trest za pokus o vraždu svého miminka. Podřízla mu krk! Dítě naštěstí přežilo.

Castro (52) v letech 2002 až 2004 unesl na předměstí Clevelandu Amandu Berry (26) a Ginu DeJesus (23) a Michelle Knight (32). Ženy věznil ve svém sklepě, přivazoval je provazy a řetězy a neskutečně je mučil. Bil je, ponižoval a opakovaně znásilňoval. Amanda mu porodila dceru Jocelyn (6). Všechny čtyři vězněné se podařilo 6. května vysvobodit.

S nožem na miminko

Castro je obviněn z únosu a znásilňování. Podezřelí byli v případu i jeho dva bratři Pedro (54) a Onil (50). Policie ale proti nim neměla důkazy, a tak byli propuštěni. Rodina Castrových má však přesto bohatou kriminální minulost. Arielova dcera se totiž pokusila nožem podřezat svou jedenáctiměsíční dcerku Janylu.

Policii na ni zavolala její matka

Dítě však pokus o vraždu ve městě Fort Wayne ve státě Indiana přežilo. Emily se poté pokusila o sebevraždu. Policii na ni zavolala její matka. Když ji strážníci zadrželi, byla celá od krve. Podle soudních spisů trpí žena maniodepresivní psychózou.

jerris008 ( 10. května 2013 19:53 )

Ano, myslela jsem to všeobecně.. Každý den číst tyto strašné zprávy

londynskypes ( 10. května 2013 12:38 )

pretty

pretty.liar ( 10. května 2013 08:40 )

Z dcery nakonec udělají chudinku s depresemi co chtěla podříznout své dítě!!!!Prosím Vás, kde to žijeme,je to chladnokrevní bestie,která se neštítí ničeho jako její otec a ty psychologické žvásty už mi lezou na nervy

Shelby16 ( 10. května 2013 00:57 )

To je velice hloupý názor, uvědomte si, kolik žije lidí v USA, kde žije asi 305 miliónů obyvatel a debilové a psychopati jsou v každém národě, zvláště v tak početném, ani my Češi nejsme vyjímkou. Podobné excesy se dějí všude na světě, vzpomeňte na Rakousko na toho "sklepmistra" Fritzla, který zneužíval leta vlastní dceru, podobný případ byl v SRN, před lety v Belgií ap. Jeďte se někdy podívat do Spojených států a zjistíte, že tam žijou úplně obyčejní normální lidi jako tady, jsou tam prevíti jako tady i srdeční a přátelští lidi...

fandamilan ( 9. května 2013 23:33 )

Je to fajn počtení.Opět debilní amerika nezklamala svět.Jen více takových debilů,a vymlátí se sami.Není čeho litovat,je třeba fandit.

Zobrazit celou diskusi