Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Úchylný únosce vyhrožoval Amandě (26): Pokud mi neporodíš dítě, všechny zabiji!

Autor: shp, ČTK - 
9. května 2013
10:26

Úchylný únosce Ariel Castro (52) své oběti pravidelně znásilňoval, bil je a dokonce mučil hlady. Zatímco vždy, když Michelle Knight (32) otěhotněla, tak ji bil, aby potratila, od Amandy Berry (26) dítě chtěl. Dokonce vyhrožoval, že pokud novorozenec zemře, tak všechny své otrokyně zabije.

Michelle unesl Castro v roce 2002. Po dobu otroctví s ním týraná žena minimálně pětkrát otěhotněla, ale on ji nechal hladovět a surově ji bil do břicha, aby potratila. Žádné miminko tak nedonosila. Byla to ale právě ona, kdo zachránil dnes šestileté Jocelyn, kterou porodila Amanda, život.

Když dítě zemře, vy také!

Dlouhé měsíce Castro věznil všechny tři ženy v suterénu domu spoutané provazy. Oběti byly od sebe dlouho zcela oddělené, dokud si věznitel nebyl dostatečně jist svou mocí nad nimi. Pak je seznámil a ženy si mezi sebou vytvořily silné pouto. S Amandou pak chtěl mít dítě. Všem otrokyním hrozil, že pokud zemře, tak je všechny zabije!

Dítě Michelle oživila dýcháním z úst do úst

Novorozeně však krátce po porodu přestalo dýchat. Život mu zachránila právě Michelle, která mu poskytla dýchání z úst do úst. To, že je dcera Amandy potomkem Castra obviněného z útoku, řekla policii matka nyní šestileté holčičky. Znásilnění Castrem při policejní výpovědi potvrdila také Gina DeJesus, třetí z unesených. Ta si ale není vědoma toho, že by ji přivedl do jiného stavu.

pretty.liar ( 10. května 2013 08:44 )

 zvrácené úchylné prase, jak takový ubožáci mohou vůbec žít mezi lidmi,nebohé ženy

janejaneja ( 9. května 2013 13:13 )

Pověsit toho ubožáka za toho jeho minipindíka a nechat ho přiměřeně trpět ! Nic jiného si to prase ohavný nezaslouží.

Zobrazit celou diskusi