Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je tvář třetí oběti zvrhlých bratrů: Michelle má z bití poškozený sluch

Autor: ljš - 
8. května 2013
17:35

Téměř jedenáct let strávila ve sklepním vězení. Jedinou útěchou jí bylo přátelství s dalšími dvěma dívkami, které zvrhlí bratři Castrovi také unesli. Z neustálého bití má podle své matky poškozený sluch a rány v obličeji.

Michelle Knight zmizela v roce 2002 nedaleko domu své sestřenice. Že mohla být unesena, nikoho nenapadlo, policisté se domnívali, že pouze utekla z domu kvůli neshodám s matkou. Několik měsíců před tím totiž porodila syna, který byl dán k adopci.

"Někteří lidé říkali, že prostě se mnou jen nechtěla nic mít, ale já jsem věděla, že to není pravda. Moje Michelle by mi to neudělala," řekla pro americkou show Today její matka Barbara.

Když se o nalezení své dcery dozvěděla sebrala okamžitě svou dceru Katie, která se narodila krátce po Michellině zmizení, a vyrazila do Clevelandu. Tam nyní čeká, až ji k dceři pustí.

Policie v domě bývalého řidiče školního autobusu Ariela Castra našla v pondělí tři mladé ženy: Amandu Berryovou, která zmizela v dubnu 2003 ve svých 16 letech na cestě z práce, Ginu DeJesusovou, jež se nevrátila domů ze školy asi o rok později ve věku 14 let, a Michelle Knightovou, která byla pohřešována od roku 2002, kdy jí bylo 19 roků.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi