Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muž nejdříve zabil syna (†4 měs.), teď se pokusil zavraždit těhotnou manželku

Autor: jp - 
9. května 2013
14:59

Nenapravitelná bestie Jaroslav K. (33)  v roce 2001 zabil svého syna (†4 měsíce). V půlce trestu ho za dobré chování propustili z vězení. Po letech ale znovu zaútočil. V úterý se pokusil zavraždit těhotnou manželku (28). Hradecký soud ve čtvrtek  poslal do vazby.

Ženu v sedmém měsíci těhotenství její choť napadl kolem 14. hodiny v domě, ve kterém žijí. Přitom ještě v poledne jej lidé z obce údajně viděli, a nic nenasvědčovalo tomu, že se schyluje k tragédii. Věděli však, že pár má již delší dobu partnerské problémy. Často se hádali. V minulosti u nich doma musela kvůli jeho útokům zasahovat policie. Ženu prý totiž bil. není to dávno, co ze strachu před ním utekla a útočiště našla v obchodě. Svoji roli mohl sehrát i alkohol. Kvůli sporům již údajně byli v rozvodovém řízení.

Bodl ji zezadu

Manžel, který se prý živil zedničinou, v osudný den na ženu křičel, aby se přestala hádat a vyhrožoval jí nožem. Pak ji bodl zezadu a poranil choti hrudník. V té době byl prý doma i její pětiletý syn. I přes vážné zranění se ale těhotné ženě i s hochem podařilo utéct k sousedům pro pomoc. Vrtulník ji pak dopravil do hradecké nemocnice. "Ona i nenarozené dítě jsou mimo ohrožení života," ujistil náměstek ředitele špitálu Zdeněk Tušl.

Obviněn z pokusu o vraždu

Agresivního manžela zatkla policie v domě na místě činu. „Byl obviněn z pokusu o vraždu. Hrozí mu až výjimečný trest,“ uvedla Jitka Vavřinová z pardubické krajské policie. Při rozhodování o potrestání bude muži přitěžovat fakt, že vraždil v době, kdy je v podmínce za drogový delikt.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jerris008 ( 9. května 2013 21:31 )

pardon, to byl jen její syn.. každopádně.. jsem tak rozčilená, že mi to prostě hlava nebere tak či tak, neměla s ním zůstávat, když jí mlátil... a jeho už nepouštět nikdy ven

jerris008 ( 9. května 2013 21:29 )

Těžko říct. Nicméně zajímalo by mě, kolik původně dostal za zavraždění miminka, když ho pustili v půlce trestu, je rok 2013 a ještě si stihl někoho vzít a mít s ní 5 let dítě... hnus tady

bersimalinecka ( 9. května 2013 16:25 )

no jo - Anka

bersimalinecka ( 9. května 2013 16:24 )

bersimalinecka ( 9. května 2013 16:24 )

Zobrazit celou diskusi