Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Amanda, kterou deset let znásilňovali tři bratři: Už je i s dcerou u své rodiny

Autor: shp - 
8. května 2013
13:46

Stala se jediným světlem jejího života, když byla Amanda Berry (26) po celých deset let vězněna s dalšími dvěma ženami v domě, kde nuceně sloužila jako sexuální otrokyně. Dcerka Jocelyn (6), kterou porodila jednomu z tyranských únosců, ji pomohla přežít. Dnes se konečně vrátila ke své rodině.

Amanda byla jednou z žen, které jako ještě jako dívky unesli úchylní bratři Castrovi v letech 2002 až 2004. Věznili je ve svém domě, používali je jako sexuální otrokyně, vodili je na psích vodítkách a bili je. Když některá z nich otěhotněla, zmlátili ji tak, aby potratila. Amanda měla to štěstí, že Jocelyn donosila.

Holčička je naprosto zdravá

Jocelyn prohledali doktoři, kteří její maminku ujistili, že je v pořádku. „Vypadá skvěle, šťastně a zdravě. Při vyšetření minulou noc jedla nanuk,“ prohlásil zástupce šéfa clevelandské policie Ed Tomba. „Když viděla, jak se na ní maminka směje, také se začala usmívat,“ dodal. Vězněná žena prozradila policistům, kdy se dívenka narodila: „Byla moje vánoční děťátko!“

Dcerku vychovávala sama

Amanda Jocelyn vychovávala sama, snažila se ji naučit, co mohla. Podle policie je jejím otcem jeden z tří únosců, bratrů Castrových. Podle vyšetřovatelů se Amanda spřátelila s ostatními znásilňovanými ženami, Ginou DeJesus (23) a Michelle Knight (32). Vytvořilo se mezi nimi silné pouto, které jim pomáhalo vyrovnat se sexuálním násilím.

wimr ( 9. května 2013 19:10 )

co urážáš, zm.rde, diskutuj k tématu, pr.de

lennne ( 8. května 2013 20:44 )

taky jsem nevericne cetla...doktor snad pacienty vysetruje...

jiznicechy ( 8. května 2013 19:38 )

Zato Vy máte mandát soudit, zda a kdo je nebo není nula atd.

mixalca ( 8. května 2013 17:25 )

isabelafuentes ,

smeagol ( 8. května 2013 17:11 )

Neboj, v Americe jen tak z vezeni nevylezou a sexu si v base uziji tolik, ze jim polezou oci z dulku.

Zobrazit celou diskusi