Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Žena posedlá plastikami se proměnila v zrůdu: Sama si vpíchla kuchyňský olej do tváře!

Autor: shp - 
8. května 2013
12:14

Někdejší korejská modelka Hang Mioku byla posedlá plastikami. Chtěla být krásnější a krásnější. Její šílená obsese ji ale stála líbivou tvář. Když jí chirurgové odmítli udělat další zákrok, napíchala si doma tvář kuchyňským olejem.

Všudy kudy chodí, vzbuzuje hrůzu. Její obličej vypadá jako po popáleninách. Sama se za sebe stydí, ale jediný, koho ze svého odstrašujícího vzhledu může vinit, je ona sama.

Operace na černém trhu s plastikami

Hang Mioku byla úspěšná korejská modelka. Kariéra ji zavedla do Japonska, kde podstoupila několik plastických zákroků. Ty jí ale nestačily a chtěla vpíchnout silikon do obličeje. To ale doktoři zamítli. Hang, ale měla vlastní hlavu, a tak se rozhodla podstoupit další operaci u chirurgů na černém trhu.

Po závadném, silikonu přišel do obličeje olej

Ti jí vpíchli do tváře závadný silikon. Hang ale chtěla více operací, a tak si sama stříkačkou zavedlo do obličeje kuchyňský olej. Hlava jí opuchla do zrůdných rozměrů. Z krásné ženy se rázem stala zrůda, která raději nevychází příliš ven a pracuje zavřená v recyklační továrně.

Nadosmrti bude znetvořená

O svém příběhu promluvila o v televizi. Dobrotiví diváci pak vybrali peníze na opravné operace. Z obličeje jí bylo během deseti zákroků odebráno 60 gramů silikonu a z krku 200 gramů závadných látek. Hang je ale stejně nadosmrti znetvořená.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

maximillian ( 10. května 2013 15:59 )

maximillian ( 10. května 2013 15:58 )

Manzelka Jakuba Prachare za 3 roky...

kriona ( 10. května 2013 12:41 )

A počkejte za pár let kolik těchto ohav vzroste!Dneska si pro krásu už i náctileté nechávají píchat botox a jiné sr..ky a myslí si že zastaví čas?Ale jak na dlouho co?!!!

makmark ( 8. května 2013 21:56 )

Volejte řediteli! (šmuclerka)

idyda ( 8. května 2013 15:28 )

Vážená nebo vážený, naprosto souhlasím s vaší připomínkou. Je to opravdu k pláči, jakých chyb se redaktoři dopouští, a nejen v tomto bulvárku. A obávám se, že to šéfredaktor nejen číst nebude, že ho to ale ani nezajímá. Ani moje hlava to nebere, jediná možnost je, že to už číst nebudeme. S pozdravem.....

Zobrazit celou diskusi