Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Muž (33) pobodal těhotnou manželku (27): Zakrvácená utekla i s dalším dítětem

Manželku v sedmém měsíci těhotenství pobodal vlastní manžel
Manželku v sedmém měsíci těhotenství pobodal vlastní manžel  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: jp - 
7. května 2013
19:44

Těhotnou manželku (27) napadl v úterý odpoledne její manžel (33) v rodinném domě v obci Dolní Sloupnice na Orlickoústecku. Zraněné ženě se podařilo utéct a přivolat záchranu. Vrtulník ji transportoval do hradecké nemocnice.

Manželský pár měl  dlouhodobé spory. Byli údajně dokonce v rozvodovém řízení. Muž ženu zřejmě v hádce napadl nožem. Stalo se to kolem 14. hodiny. Podle informací Blesku na ni zaútočil zezadu. "Žena utrpěla zranění hrudníku. Ona i dítě jsou mimo ohrožení života," řekl náměstek hradecké nemocnice Zdeněk Tušl.

Utekla i s dalším dítětem

Ženě, která je v 7.měsíci těhotenství se podařilo utéct k sousedce. S sebou vzala i již několikaleté dítě, které údajně žije ve společné domácnosti s manželi. Případ vyšetřuje policie. Ta ale zatím odmítla říci, kdo je pachatelem, a zda se ho podařilo i zadržet. Manžel ale údajně po útoku zůstal doma a čekal na příjezd mužů zákona. Manžel je nyní v cele předběžného zadržení.

V tomto domě se rodinná tragédie odehrála V tomto domě se rodinná tragédie odehrála | Reprofoto TV Prima

ejvm1712 ( 8. května 2013 11:38 )

Hovado! Chudáci děti co vzejdou z takového manželství.

evita5555 ( 8. května 2013 09:09 )

Ja to vidím tak, že je najvyšší čas vrátiť trest smrti, lebo hoci aj teoretická možnosť, že niekto príde o kejhák by mohla pôsobiť ako brzda. Ak niekto ublíži tehotnej žene, ublížil vlastne dvom a nepatrí na tento svet. Basy sú už plné, načo živiť takéto tvory.

anka ( 8. května 2013 00:58 )

anka ( 8. května 2013 00:47 )

jenom tak, k vam vsem....vite kde je neblis takove centrum k vam....napadlo vas.....pomoci, s cimkoliv oni potrebuji pomoc...

pgga ( 7. května 2013 23:49 )

Zobrazit celou diskusi